Lyt til artiklen:

Norva24 Danmark slår sig sammen med Miljølogistik om kloak og -affald

00:00
Hastighed: ???x
03:14

Norva24 Danmark og Miljølogistik har længe kørt parløb og har haft overlap på en lang række opgaver. Nu tilføjer de to virksomheder officielt hinanden som tætte og betroede samarbejdspartnere for sammen at kunne udvikle og udnytte den synergi og ekspertise, som de to parter besidder inden for henholdsvis kloakservice og affaldshåndtering.

Samarbejdsaftalen vedrører alt arbejde, hvor enten Miljølogistik eller Norva24 Danmark har behov for hjælp til udførelse af konkrete opgaver, som en af parterne ikke kan løse på egen hånd, og med fordel kan bringe hinanden i spil til. Derved kan samarbejdet være med til at skabe en mere samlet løsning inden for kloak og affald for begge parter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har været på udkig efter en professionel og ambitiøs samarbejdspartner indenfor affaldshåndtering, som i stigende grad efterspørges af flere af vores kunder i samspil med kloakservice, udtaler Tim Normann, CEO i Norva24 Danmark i en pressemeddelelse. Han tilføjer:

- Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der kan rådgive vores kunder indenfor optimal affaldshåndtering, samt hele tiden være på forkant med udviklingen, så vi kan guide vores kunder bedst muligt og tilbyde løsninger, der er understøttet af den nyeste teknologi og udvikling. Derfor er MiljøLogistik et helt naturligt match, da de altid leverer løsninger i høj kvalitet med fokus på den grønne omstilling og dokumentation.

Stærkt supplement

Begejstringen er gengældt hos Miljølogistik:

- Begge parter kender hinanden fra markedet, og da vi længe har kunnet se et sammenfald i interesser og strategi, har vores løbende dialog efterhånden udviklet sig til et formaliseret samarbejde. Ved at samarbejde supplerer vi hinanden på fineste vis, og vi kan hurtigt spille hinanden på banen overfor en given opgave, siger administrerende direktør hos MiljøLogistik, Thomas Christensen. Han uddyber:

- For Miljølogistik har det været af afgørende vigtighed, at Norva24 Danmark er en seriøs og troværdig samarbejdspartner, hvor vi ikke er i tvivl om, at alle opgaver udføres korrekt. Med Norva24 Danmark på holdet kan vi sikre vores kunder i hele landet, at de får samme kvalitet og service på kloakservice og slamsugning, som de får på øvrige affaldsløsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvidet servicepalette

Det er under et halvt år siden, at Norva24 Danmark sidst indgik et strategisk samarbejde. Den gang med skadeservicevirksomheden Polygon. Virksomhedens søgen efter samarbejdspartnere er en bevidst strategi.

- Vores fornemmeste opgave er at gøre det så nemt og enkelt for vores kunder som muligt i en travl hverdag. Vi er derfor altid åbne overfor potentielle samarbejdsaftaler, hvor vi i fællesskab kan nå ud til en bredere skare af kunder og netværk. Gennem videndeling og relationer kan vi derved skabe et endnu bedre og mere helstøbt servicepalette for vores kunder, siger Tim Normann.