Lyt til artiklen:

Sygeplejerske starter ny webshop med maskinsalg

00:00
Hastighed: ???x
02:32

Abonnementsartikel

Maskinforretningen Græstedsmeden har netop åbnet en ny onlinebutik med maskinsalg til blandt andet entreprenører.

Lisbet Rostgaard Andersen er 57 år og har det meste af sit liv arbejdet som sygeplejerske. Men nu har hun taget et stort spring og er skiftet til en helt anden branche.

Siden februar har hun arbejdet på at få Maskinforretningen Græstedsmeden online med en helt ny webshop med salg af landbrugsmaskiner, have- og park-maskiner og tilbehør til entreprenørmaskiner. Og nu er det lykkedes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er kæmpestort for os og et ret stort skridt, men det er dejligt, at vi nu er nået så langt. Det er mig, der har kørt det hele i gang i tæt samarbejde med min mand, Alex Hansen, der ejer forretningen. Jeg har brugt de seneste mange måneder på at gøre alle varerne klar til webshoppen, og nu er jeg ved at få styr på googlesøgninger og meget andet, siger Lisbet Rostgaard Andersen.

Hun er uddannet sygeplejerske, men har de seneste år arbejdet i en administrativ stilling i Region Hovedstaden.

- Det er virkelig et stort spring for mig, men jeg har brugt mine erfaringer fra min tidligere stilling bag skærmen.

rich-media-2
Alex Hansen er manden bag Græstedsmeden, men siden februar har hans hustru, Lisbet Rostgaard Andersen, haft ansvaret for at få maskinforretningens nye netbutik i luften. Foto: Privat.

En gammel drøm

Græstedsmeden holder til i Nordsjælland og blev startet i 1998 af Lisbet Rostgaard Andersens mand, Alex Hansen. Siden starten har forretningen udviklet sig fra et mobilt værksted med fokus på reparationer af landbrugs- og entreprenørmaskiner til nu i dag også at være en maskinforretning med en webshop.

- Alex har drømt om at åbne en webshop i omkring fire år, og jeg synes, der var for travlt på mit arbejde, og så satte vi os ned og regnede på om det kunne løbe rundt. Og det kunne det godt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nedriver vil udbrede genbrug med Facebook-side

Se også:

Nedriver vil udbrede genbrug med Facebook-side

Nu er Lisbet Rostgaard Andersen ansvarlig for den nye webshop, men det er dog stadig Alex Hansen, der er i spidsen for Græstedsmeden.

- Vi håber at kunne få kunder over hele landet, og vi henvender os både til alle jordbrugere skovarbejdere, entreprenører og anlægsgartnere.

Entreprenørvogne, vinterudstyr og udstyr til jordbearbejdning er nogle få eksempler på, hvad der bliver solgt i den nye onlinebutik, som den tidligere sygeplejerske har ansvaret for.

- Nu glæder vi os til at komme rigtig i gang med salget, og på sigt håber jeg også, at vi også kan få kunder i for eksempel Sverige.

Lige nu er det kun nye maskiner, der bliver solgt på Græstedsmedens webshop, men planen er, at der i fremtiden også vil komme brugte maskiner til salg.