Abonnementsartikel

Med det nye båndrum kan Caterpillar-importøren, udover at lave bånd på deres maskiner, også tilbyde skift af skoplader og kæder på andre mærker.

Den gule Zeppelin-Cat-snor er netop blevet klippet til det nye, topmoderne båndrum på Zeppelin Danmarks værksted i Skejby.

Det oplyser Zeppelin Danmark A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Båndrummet er blevet indrettet efter erfaring fra tidligere båndrum i samarbejde med medarbejderne.

Caterpillar-importøren har desuden lagt stor vægt på ergonomiske værktøjer, som skal gøre det lettere og mindre belastende for deres mekanikere, lyder det.

Elektronisk opdatering

Samtidig er der en semiautomatisk hydrauliknøgle, som selv spænder boltene moment og efterspænder 120 grader, jævnfør forskrifterne fra Caterpillar eller andre maskinleverandører.

Båndrummet er blandt andet indrettet med udsugning/luft/ilt og med gas lige ved hånden, lige meget hvor på bænken mekanikeren arbejder.

rich-media-2
Der er lagt stor vægt på ergonomiske værktøjer i det nye båndrum i Skejby. Pressefoto.

Hydrauliknøglen er blevet modificeret hos Caterpillars underleverandør inden levering til Zeppelin med den nyeste elektronik og PLC styring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover den elektroniske opdatering er den blevet monteret med nye hydraulikslanger og ventiler.

Zeppelin: Nul-emission kræver bedre brændstof infrastruktur

Se også:

Zeppelin: Nul-emission kræver bedre brændstof infrastruktur

Med det splinternye båndrum kan Zeppelin, udover at lave bånd på Caterpillars maskiner, også tilbyde at skifte skoplader og kæder på andre mærker, fremgår det.