Lyt til artiklen:

Deltagere søges til DBL 2024

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

Snart skal Danmarks Bedste Lærling for entreprenørmaskin-mekanikere findes. Det sker i forbindelse med DM i Skills til april.

Danmarks Bedste Lærling for entreprenørmaskinmekanikere har fire gange siden 2018 været afholdt, og til april 2024 sker det igen. Denne gang findes landets bedste mekanikerlærling i forbindelse med DM i Skills i Roskilde.

Maskinleverandørerne står bag arrangementet, og brancheforeningen ser frem til endnu engang at vise det spændende fag frem for de mange tusinde, der besøger DM i Skilles i dagene 18. til 20. april.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinleverandørerne og HEG har netop åbnet for ansøgning til konkurrencen, og både elever og deres arbejdsgivere kan tilmelde deltagere. Sidste frist er 7. januar.

En rigtig god gimmick

Hos Cat-importøren Zeppelin Danmark har man deltaget i arrangementet flere gange - og på flere forskellige niveauer. Ikke mindst blandt deltagerne har Zeppelin taget fra, for det har været elever fra Zeppelins værksted i Aarhus, som har vundet de seneste to mesterskaber. Desuden leverede Zeppelin en af de maskiner, der blev brugt i konkurrencerne. Sidste gang skulle deltagerne fejlfinde og skrue i en Caterpillar 309 gravemaskine, en Gehl ALT750 hjullæsser, en Hitachi Zaxis 85 USB gravemaskine og en Hydrema 926G rendegraver.

Zeppelin-lærling tager DBL-titlen

Se også:

Zeppelin-lærling tager DBL-titlen

- Vi har været meget glade for at være med og stolte af, at vi har klaret os så flot. DBL er en rigtig god gimmick, synes jeg. Vi har derfor meddelt Maskinleverandørerne, at vi også denne gang gerne vil stille med noget grej til konkurrencerne, hvis der bliver brug for det, fortæller servicechef Søren Haurum fra Zeppelin.

Om Zeppelin også denne gang har en deltager med i finalefeltet, vil tiden vise.

- Vi skal lige have en dialog med HEG i Aars, men det er ikke umuligt, at vi har en ny elev med næste gang, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Servicechefen tilføjer, at Zeppelin også har brugt deltagelsen og de fine resultater fra DBL i markedsføring og i rekruttering af nye elever.

Se mere om tilmeldingsproceduren her