Lyt til artiklen:

Tscherning ansætter direktør for nedrivning

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

Nedrivningsdirektøren tiltrådte stillingen 1. februar.

Det er med stor begejstring, at G. Tscherning A/S kan byde Mikael Jakobsen velkommen som ny nedrivningsdirektør.

Det skriver Tscherning i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Posten som direktør for nedrivning har været ledig siden foråret sidste år, og nedrivnings- og anlægsvirksomhedens bestyrelse, ledelse og medarbejdere glæder sig over, at det nu er lykkedes at tiltrække en så stærk kompetence til at udfylde funktionen.

- Mikael kommer med solid erfaring fra branchen og kan derfor bidrage positivt til udviklingen af Tschernings nedrivningsforretning. Mikael har fingeren på pulsen, både forretningsmæssigt og hvad angår den grønne omstilling, siger Søren Tscherning, administrerende direktør for Tscherning, i pressemeddelelsen.

- Nedrivning er en kerneforretning i Tscherning, som vi fortsat skal udvikle og tilpasse til vores kunders behov, og jeg er sikker på, at Mikael er den rette til at stå i spidsen for dette, siger han.

Alle aspekter af erhvervet

Mikael Jakobsen kommer senest fra J. Jensen, hvor han de sidste ti år har beskæftiget sig med alle aspekter af nedrivnings-, sanerings- og renoveringsprojekter - lige fra tilbudsgivning til projektstyring og udførelse.

Søren Tscherning vinder pris for sit arbejde med grøn transformation

Se også:

Søren Tscherning vinder pris for sit arbejde med grøn transformation

Han har de seneste år været projektchef og har især haft ansvaret for virksomhedens risikostyring og strategi. Tidligere i karrieren har Mikael Jakobsen også været byggeleder for Pihl & Søn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tschernings nye direktør for nedrivning er uddannet diplomingeniør (Bygning) fra Danmarks Tekniske Universitet og tiltrådte stillingen som nedrivningsdirektør 1. februar 2024.