Lyt til artiklen:

Fjernvarmen rulles ud i Frederikssund

00:00
Hastighed: ???x
02:34

Abonnementsartikel

Det er entreprenørselskabet Per Aarsleff A/S, som står for opgaven i Frederikssund. Aarsleff har også opgaven i Egedal Kommune.

Forsyningsselskabet Vestforbrænding og Frederikssund Kommune har taget det første spadestik til udbygningen af fjernvarmenettet i Frederikssund.

Det skriver Vestforbrænding i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I første omgang er det udbygningen af selskabets hovedledning, der arbejdet på. Hovedledningen er forarbejdet til nye fjernvarmekunder blandt virksomheder og private boliger.

Otte kilometer ledning

Ved det første spadestik bliver der åbnet mulighed for adgang til fjernvarme i Datakvarteret og St. Rørbæk.

Denne del af projektet omfatter etableringen af cirka otte kilometer hovedledning fra Ølstykke til Frederikssund og Store Rørbæk. Fra Ølstykke og frem til Snostrupvej etableres fjernvarmeledningen langs togbanen.

Startskuddet til gravearbejde i Gershøj-området har lydt

Se også:

Startskuddet til gravearbejde i Gershøj-området har lydt

Det er første etape i udbygningen af fjernvarmenettet, som er en del af Vestforbrændings Varmeplan 2030, og som samlet skal koble op mod 39.000 husstande på fjernvarmenettet i de kommende år.

Effektiv fjernvarme

Områdechef for Vestforbrænding Fjernvarme, Per Wulff, ser frem til, at arbejdet nu sættes i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarsleff vinder stor fjernvarmeopgave

Se også:

Aarsleff vinder stor fjernvarmeopgave

- Frederikssund er en vigtig del af vores samlede Varmeplan 2030. Når hovedledningen gennem Egedal Kommune er klar, og den store udvidelse af fjernvarmeforsyningen er en realitet dér, giver det rigtig god mening, at dele af Frederikssund også bliver koblet på.

- På den måde sikrer vi en effektiv fjernvarme med en høj grad af kapacitetsudnyttelse. Jeg er rigtig glad for, at også borgerne i Frederikssund gerne vil opvarme deres boliger med fjernvarme, som er en billig, nem og fremtidssikret varmekilde, siger Per Wulff i pressemeddelelsen.

Har også opgaven i Egedal

Det er entreprenørselskabet Per Aarsleff A/S, som står for opgaven i Frederikssund. Aarsleff har ligeledes opgaven i Egedal Kommune og har en stor erfaring på området.

Aarsleff opjusterer: Tredje kvartal har været

Se også:

Aarsleff opjusterer: Tredje kvartal har været "særdeles godt"

- Vi er glade for, at Aarsleff-koncernen kan bidrage til, at stadig flere får mulighed for at skifte til en mere bæredygtig energikilde, siger Jesper Kristian Jacobsen, administrerende direktør i Aarsleff.

- Udførelse af fjernvarmeledninger hører til en af vores absolutte kernekompetencer, og vi vil gøre vores til, at de mange kunder får en god oplevelse undervejs i den vigtige og nødvendige grønne omstilling, siger han.