Lyt til artiklen:

Maskinføreren i fokus

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Zeppelin Danmark har valgt at opbygge E&H-standen med Cat-maskiner og løsninger, der har sikkerhed, komfort og teknologier i centrum.

Der bliver helt sikkert ikke mangel på maskiner på Zeppelin-standens ca. 2500 kvadratmeter under dette års E&H. Men Caterpillar-importøren har denne gang grebet indretningen af standen en smule anderledes an.

- Helt overordnet har vi maskinføreren i fokus på hele standen. Og så er det for øvrigt ligegyldigt, hvad føreren arbejder med - om det er vej, kloak, byggemodning, naturgenopretning eller hvad det måtte være. Fælles for alle førere er, at de opholder sig mange timer i kabinen, så ergonomi, komfort og brugervenlig teknologi er vigtig, fortæller senior marketing & communications specialist Lars R. Poulsen fra Zeppelin Danmark til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Komfortable kabiner

Derfor bliver det på standen muligt at afprøve nogle af Caterpillars komfortable kabiner og udstyr, hvor arbejdsmiljø er i højsædet. Samtidig vil Zeppelins mange folk på standen fortælle om importørens øvrige produkter.

- Vi demonstrerer blandt andet flådestyringssystemer, og vi fortæller om vores populære kursusafdeling, hvor maskinførere kan lære maskinerne bedre at kende - både i forbindelse med indkøb af nye maskiner, men også hvis operatørerne har lyst til at lære mere om for eksempel brændstoføkonomisk brug af maskinen, siger Lars R. Poulsen.

rich-media-2
Produktspecialist Anders Thomsen ved en tidligere udgave af E&H. Arkivfoto: Torben Jastram.

Han tilføjer, at Zeppelin medbringer et stort udvalg af nyere og populære maskiner, ligesom der fra standen bliver direkte adgang til messen store demoområde.

- Vi vil vise alt, vi kan tilbyde. Og det gør vi både med udstilling, test og demokørsel, slutter han.