Lyt til artiklen:

Hydrema i stærk opstilling

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Abonnementsartikel

Den danske producent giver mulighed for at afprøve en række maskiner under E&H.

Hos den eneste danske producent af store entreprenørmaskiner har man travlt med at gøre klar til sommerens messer og dyrskuer. I første omgang handler det om dyrskuet i Roskilde og en maskinmesse i Stockholm, men derefter drejer det sig primært om den største messe på dansk jord, E&H i Herning.

- Vi tager en hel del af vores ypperste materiel med til Herning. På selve standen har vi et mindre demoområde til vores MX 16 hjulgraver og vores to rendegravere 906 og 926, hvor interesserede kan få en smagsprøve på maskinernes formåen. Og på det store fælles testområde har vi vores 922 dumper samt den lille elektriske DT6 dumper. Begge maskiner kan testes på den store plads. Sidstnævnte kommer nok til at skille sig lidt ud blandt de store maskiner, idet den er noget mindre - men til gengæld også næsten lydløs, siger Country Manager Leif Søndergaard til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DT6 interesse vokser

Han tilføjer, at interessen for den lille elektriske seks ton dumper er støt stigende. Et par stykker er solgt til danske udlejere, og 10 maskiner er solgt i Norge. Hydrema forventer desuden, at den også kommer ud over rampen i både Holland og Sverige.

rich-media-2
Hydremas elektriske dumper DT6. Pressefoto.

- Og mon ikke flere danske kunder ligeledes får øjnene op for maskinen i takt med, at udbudskrav om nul-emission vokser herhjemme. Vi har i øjeblikket to maskiner, som er ude at køre demo forskellige steder i Danmark, så muligheden for at prøve at køre emissionsfri er klart til stede siger Leif Søndergaard.

Bedste kabine i segmentet

På standen under E&H har Hydrema meget andet med.

- Her kommer en af de elektriske dumpere, en rendegraver 926G samt en MX 20G Rail med vores nye dobbeltkabine, som vi er ret stolte af og rigtig gerne vil vise frem. Det er helt sikkert den bedste kabine på markedet for den type maskiner til brug på jernbanen, og derfor har vi da også tilmeldt den til konkurrencen om Maskinleverandørernes Nyhedspris, fortæller han.

rich-media-3
Hos Hydrema er man i fuld gang med at klargøre den MX 20 Rail med den nye dobbeltkabine, som skal med til Herning. Pressefoto.

Flere arrangementer

Med det maskinprogram bliver der nok fyldt godt op på den ca. 900 kvadratmeter store stand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hydrema har også andre arrangementer hen over sommeren, men det bliver i en noget mindre opstilling. Således vil producenten udstille på blandt andet dyrskuet i Hjørring, Landsskuet i Herning, Entreprenad Live på Ring Knutstorp i Skåne og til efteråret på Agromek.