Lyt til artiklen:

Ferrari-nyheder og elektriske maskiner præger Sønderups stand på E&H

00:00
Hastighed: ???x
02:49

Abonnementsartikel

Der er investeret i ekstra kvadratmeter til det brede udvalg af maskiner på Sønderup Maskinhandels stand på E&H.

Der bliver lidt for enhver smag, når besøgende lægger vejen forbi Sønderup Maskinhandels stand på E&H. Her vil importøren præsentere sit brede udvalg af maskiner til renholdelse, vedligehold og anlæg af udendørs arealer.

- Vi har blandt andet lidt nyheder med fra Ferrari. Her har vi både en ny traktor, der er smallere end de andre modeller fra producenten. Derudover medbringer vi to nye tilføjelser til sortimentet af to-hjulede traktorer fra Ferrari. Deriblandt en mindre, mere kompakt og billigere model med et helt nyt patenteret koblingssystem og en ny hydrostatisk model, der også er billigere end de øvrige, tidligere modeller. Det forventer vi os meget af, fortæller direktør Ole Hosbond.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover de nyheder vil der også være en stribe nyheder fra ligeledes italienske BCS.

- Det er altid spændende at høre, hvad folk tænker, når man kommer med sådan nogle nyheder, siger direktøren.

Derudover medbringer Sønderup Maskinhandel en stribe elektriske maskiner.

- Vi har efterhånden en del, og det er noget af det, vi slår rigtig hårdt på på alle udstillingerne i år, siger Ole Hosbond.

Han nævner blandt andre de elektriske læssemaskiner fra Cast, varmtvandsanlæg til ukrudtsbekæmpelse fra X-weed, motorsåmaskiner fra R2 og en radiostyret skråningsklipper af modellen EROT 70 Evo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Elektriske minilæssere fra Cast er at finde på Sønderup Maskinhandels stand på E&H. Pressefoto.

- Det er nogle maskiner, vi oplever stor efterspørgsel på. Det boomer virkelig, siger Ole Hosbond.

Større stand

Sønderup Maskinhandel var at finde på den første udgave af E&H-messen i 2012 men tog så en pause på ni år, inden man stillede op til messen i 2021.

- Vi var med den første gang, men vi syntes ikke, vi passede så godt ind. Vi syntes vi blev lidt væk med de små maskiner blandt alle de store. Men i 2021 ville vi gerne vise vores nye læssemaskiner frem. Det, vi oplevede, var dog, at der kom rigtig mange af vores anlægsgartnerkunder forbi og kiggede på de fræsere, traktorer og så videre, vi også havde med dengang. Derfor har vi valgt at gøre noget mere ud af den her messe og købe en noget større stand end sidst, fortæller Ole Hosbond.

For Sønderup Maskinhandel er formålet med messen primært at pleje relationer til de eksisterende kunder og møde potentielle nye.

- Det er kun meget lidt vi slutsælger på messen. Det er mest for at pleje relationer, vi er med, og så håber vi, at der vil komme en masse mennesker forbi standen for at få en snak om maskinerne, siger Ole Hosbond.