Lyt til artiklen:

- En god mulighed for at vise, hvad der gør vores maskiner unikke

00:00
Hastighed: ???x
03:16

Abonnementsartikel

Hos Ib E. Mortensen A/S ser man frem til at vise sine maskiner frem i velegnede omgivelser, når Eurocomach-importøren vender tilbage til E&H.

Der har været stigende messeaktivitet fra Ib E. Mortensen A/S de seneste år, og det kulminerer med deltagelse på E&H d. 15. - 17. juni, hvor Eurocomach-importøren udover minigraverne stiller an med minilæssere fra italienske Neomach.

- Grunden til, at vi har skruet op for messeaktiviteten de seneste år, er, at vi synes, vores mærker har fået mere fart på og fylder mere i markedet. Der er flere, der kender os. Og så har det også været af rent praktiske årsager. Nu har vi organisationen til at løfte det. Én ting er at tage på udstilling, men hvis vi samtidig affolker det derhjemme, så har vi jo et problem. Det er der kommet helt styr på nu, så vi glæder os til at komme ud og snakke med kunderne, fortæller Peter Holm, der er maskinhandler hos Ib E. Mortensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er især modellerne 12 ZT, 19 ZT og 22 SR fra Eurocomach, der har været god interesse omkring, siger Peter Holm. Udover dem får de besøgende også muligheden for at inspicere Eurocomachs første elektriske minigraver 15X samt minilæsserne fra Neomach. Han ser frem til at vise maskinerne frem på gravearealet, så de interesserede kan få lov at prøve dem og få syn for sagen.

- Det at vi har gravearealet - at vi må arbejde med maskinerne på standen, det giver nogle helt andre muligheder. At stå og sparke dæk eller bælter på et oplyst messegulv er bare ikke helt det samme som at prøve at køre med maskinerne. Derfor ser vi frem til, at få sat maskinerne op, så vi kan forklare og vise, hvad det er, der gør vores maskiner unikke i forhold til konkurrenternes. Det er meget nemmere at vise på en messe, hvor vi må have maskinerne i arbejde, siger Peter Holm.

Ib E. Mortensen A/S vil også medbringe et par af de større gravemaskiner.

- Vi stiller også op med de "store" maskiner i 6-7 tons-klassen, som er udstyrede med de her elektroniske overtryksventiler og overtryksstyrepumper, der gør, at vi kan tage kraften ud af maskinerne. Det er der ikke rigtig andre, der stiller op med, og det er jo lige præcis det, vi kan vise på sådan en udstilling. Det er, at du faktisk kan stå med en meget kraftig gravemaskine og med et par tryk på skærmen, kan du skifte fra fuld styrke til begrænset styrke eller et sted derimellem, som du selv programmerer. Det er eksempelvis smart, når du skal søge efter brønde, ledninger og kabler eller lignende, siger Peter Holm.

Det er ingen hemmelighed, at importøren er med på messen for at jagte nye kunder, men det er kun en lille del af årsagen til, at man har valgt at deltage efter flere års fravær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo for at opbygge relationer og selvfølgelig få hilst på nogen af dem, vi kender. Og så er der jo faktisk en del kunder og maskinførere, som vi kun kender via telefonen. Vi kender jo heller ikke alle fra de firmaer, vi samarbejder med, så det er også en god dag til at få sat ansigt på dem. Det er altid givtigt, og så styrker det samarbejdet, siger Peter Holm.