Lyt til artiklen:

Ny Thaler-forhandler på Djursland

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

D. 31. maj starter Birkballe & Nicholaisen ApS op som den nyeste af nu 22 forhandlere i Danmark.

Birkballe & Nicholaisen ApS har en lang historie inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner og fejrer i år deres 10-års jubilæum, men deres rødder og strækker sig tilbage til 1969.

- Det er en fornøjelse at kunne tilføje Birkballe & Nicholaisen ApS til vores forhandlernetværk. Den professionelle service som deres erfarne team tilbyder, passer perfekt sammen med Thalers kvalitetsprodukter. Vi ser frem til et godt samarbejde og er sikre på, at deres engagement og ekspertise vil bidrage til at styrke Thalers tilstedeværelse på Djursland, siger Rasmus Hvergel fra Thaler Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thaler passer ind i Birkballe & Nicholaisens nuværende forhandler-sortiment, der inkluderer tyske mærker som Deutz-Fahr og Pöttinger.

Ved at tilføje Thaler til deres sortiment stræber firmaet efter at udvide deres tilbud til de lokale landmænd og entreprenører.

- Vi er gået efter noget, der har kvalitet, siger Daglig Leder hos Birkballe & Nicholaisen, Michael Nicholaisen.

- Vi gider ikke produkter, der går i stykker, når man kigger på dem - det er livet simpelthen for kort til. Med Thaler får vi produkter, som vi kan stole på, og som vores kunder vil sætte pris på.

Birkballe & Nicholaisen planlægger et åbent hus den 31. maj, hvor kunder kan opleve tre Thaler-maskiner. Arrangementet sker på firmaets adresse i Rønde.