Lyt til artiklen:

Branchens bredeste udvalg af el-maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:34

Abonnementsartikel

Reesink Construction sætter masser strøm til standen på E&H.

Den danske JCB-importør Reesink Construction vil blandt andet benytte den kommende store maskinmesse i Herning til at vise, hvor langt den engelske producent er nået i udviklingen af nul-emissions maskiner til bygge- og anlægsbranchen.

- Vi kommer med det meste af JCBs elektriske program, som er branchens bredeste. Der er minigraver, teleskoplæsser, dumper, teletruck og minilæsser. Nogle af dem var allerede med på E&H i 2021 - blandt andet teleskoplæsseren som ved den lejlighed løb med Maskinleverandørernes Nyhedspris, fortæller salgschef Thomas Frederiksen, Reesink Construction Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lave levetidsomkostninger

Nyeste medlem af den elektriske klub hos JCB er den kompakte minilæsser 403E, som Maskinteknik havde lejlighed til at afprøve, da den i juni 2023 i Tyskland blev fremvist for pressen.

Den fuldelektriske hjullæsser leverer ifølge producenten klassens bedste ydeevne og en fuld arbejdsdag med lavt støjniveau og nul-emission drift. Maskinen drives af en 20 kWh lithium-ion batteripakke. Reesink Construction kan levere 403E både med og uden kabine.

- På E&H tilbyder vi på standen at lave en grundig beregning af levetidsudgifterne ved investering i en el-maskine, som indeholder både anskaffelse, drift og service. Mange fokuserer nemlig udelukkende på anskaffelsespris, hvor den jo er dyrere end de traditionelle maskiner. Men merprisen er oftest tjent hjem igen efter 5 år, fordi den er markant billigere i drift end alternativerne på diesel, forklarer Thomas Frederiksen.

Bredt program på standen

Men der bliver naturligvis også andet end el-maskiner på JCB-standen på E&H.

- Vi kommer med et stort udvalg af maskiner. Teleskoplæssere fra 6-26 meter, gravemaskiner fra 2-25 tons og gummihjulslæssere fra 2,5-20 tons. Dertil dumpere og vores telemaster. Desuden kommer der til at køre et eksemplar af den alsidige hjulgraver JCB Hydradig som demo hos engcon, hvor kompetente demo-førere vil give smagsprøver på maskinens formåen, siger salgschefen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Et eksemplar af den alsidige Hydradig kommer til at køre demo hos engcon på E&H. Arkivfoto: Niels Johan Juel Jensen.

Han oplyser, at Reesink Construction stiller med mange folk på standen, blandt andet serviceafdelingen, så interesserede har mulighed for at få svar på alle spørgsmål.