Lyt til artiklen:

Maskinudlejer hyldede Børsen-håndværkere

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Renta inviterede torsdag de mange håndværkere fra Børsen-oprydningen på frokost.

De seneste uger har en hær af håndværkere arbejdet i døgndrift på Børsen i København med at rydde op, stive af og gøre klar til en mere konstruktiv fase, nemlig genopbygningen af den ikoniske bygning, der brød i brand den 16. april.

I disse dage har dette knoklearbejde så nået en milepæl, og det skal fejres, mener Renta A/S, som torsdag var vært ved en stort anlagt frokost til ære for de hårdtarbejdende håndværkere og servicefolk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Folkene er nu så godt som færdige med den udvendige afstivning, og samtidig er de ikke længere indsat i døgndrift, og det synes vi, at vi gerne ville markere, fortæller Max Dyring Christensen, salgskonsulent hos Renta i Hvidovre.

Renta er stolt over at have leveret teleskoplæssere, minilæssere, lystårne, letvogne, generatorer, 10-12 lifte og meget andet til det indledende arbejde med at genskabe Børsens storhed.

- Vi tog initiativ til en god frokost inde på byggepladsen med blandt andet helstegt pattegris og kylling, og vi har mødt rigtig stor opbakning; Nuento hjalp os med maden, og Dansk Erhverv stillede med kage og drikkevarer - og Dansk Erhvervs direktør Brian Mikkelsen kom også forbi.

- Jeg har den største respekt for den indsats, der er blevet præsteret indtil videre. Arbejdet foregår under meget vanskelige forhold, samtidig med at alt skal behandles med den største forsigtighed, fordi man selvsagt vil bevare så meget af murværk, træværk osv. som muligt. Så den her lille event skal ses som et stort klap på skulderen til folkene hos CPH Steel A/S, Polygon Skadeservice med flere - det har de fortjent, slutter Max Dyring Christensen.