Lyt til artiklen:

Masser af action og maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:52

Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard medbringer et utal af maskiner på E&H, og der er samtidig afsat et hjørne til en hurtig handel.

Sælgerne hos S.D. Kjærsgaard er aldrig gået af vejen for en hurtig handel, og på E&H-standen bliver der lavet et "håndslagshjørne", hvor kunderne kan gøre en god handel her og nu.

- Det er nok mest en lille gimmick fra vores side, men for kunderne kan det blive en god forretning, hvis man er på rette sted til rette tid. Det er ikke noget, vi planlægger i detaljer på forhånd. Det bliver lidt impulsivt, hvis vi for eksempel taler med en kunde om en maskine, og det så lidt pludseligt kommer op, at han for øvrigt også mangler en Promove hammer, en Mikasa jordloppe eller lignende. Så giver vi måske et her-og-nu tilbud, hvis han er klar til at slå til, fortæller salgs- og regionschef Lars Petersen fra S.D. Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stort set-up

Maskiner bliver der naturligvis mange af på den 1700 kvadratmeter store SDK-stand ved messecentret i Herning.

- Vi kommer med et stort set-up, både på standen og på det store fælles demoområde, hvor nogle af vores maskiner kan testes, siger han til Maskinteknik.

Importøren medbringer blandt anden en 30 tons Case CX300E gravemaskine med masser af udstyr og Rototilt RC8, hvor det bliver demonstreret, hvor hurtigt der kan skiftes udstyr uden at føreren behøver at forlade kabinen.

- Vi har desuden flere læssemaskiner med. For eksempel en gejlet model Case 721, men også en 651G Evolution i den vel nok mest populære klasse i Danmark. Den bliver monteret op til waste-handling med blandt andet minedæk, fortæller han.

El fra Case

En palette af Case-minigravere bliver der også plads til, monteret op med både engcon og Rototilt. Importøren medbringer ligeledes eksemplarer af de første elektriske maskiner fra den amerikanske producent. Det handler om minigraveren Case CX25E og en 3,7 tons el-læsser, 12EV, der er helt ny.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
En prototype af den nye elektriske læssemaskine 12EV. Arkivfoto: Torben Jastram.

- Vi har lige fået den første hjem, og den tager vi selvfølgelig med, så kunderne kan se den i aktion. Den er med en helt nyudviklet type kabine med masser af nye fetaures. Læsseren kan køre cirka 20 km/t og den klarer op til seks timers blandet arbejde på en opladning siger han.

Dieci og Promove

Men det handler ikke kun om Case, for S.D. Kjærsgaard fremviser på messen også på både store og mindre Dieci teleskoplæssere samt et bredt udvalg af Promove demolition-udstyr.

- Desuden laver vi en væg, som lidt ligner dem man kender fra ejendomsmægler-butikkerne. Vores bliver så bare med billeder af brugte maskiner med nøgleoplysninger, så der er noget til alle, fastslår Lars Petersen.