Lyt til artiklen:

Sønderjysk importør tager nyt mærke med til Herning

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

Jels Entreprenør Service udvider med import af professionelt udstyr fra italienske CMB Srl.

Jels Entreprenør Service i Jels mellem Vamdrup og Rødding i Sønderjylland har siden begyndelsen i 1998 haft salg og service af maskiner og udstyr som deres levevej.

Nu har et nyt mærke fundet vej til importøren, nemlig italienske CMB Srl, som producerer professionelt udstyr til nedbrydning, recycling og skovbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft en dialog med fabrikken i halvandet års tid, og nu kan vi så præsenterer produkterne, der får premiere hos os under E&H i Herning, fortæller Steen Alling Hansen, som stiftede og driver virksomheden sammen med sin bror Søren.

- Det er kraftigt professionelt udstyr til den lidt tungere del af nedbrydningsbranchen, så det passer rigtig godt ind som supplement til vores øvrige mærker som for eksempel Dala og Bomag, siger han.

rich-media-2
CMB knusere er professionelt udstyr lavet af svensk specialstål. Pressefoto.

Udstyret er produceret af svensk specialstål.

Til E&H medtager Jels Entreprenør Service betonknusere, grabbe og en træklipper fra CMB, mens der ligeledes vil være et bredt udvalg af produkter fra Dala, Bomags light program, HKS Powertilt og Rototilt. Desuden Exero hydrauliske vibratorer i flere størrelser og med forskelligt fæste som engcon EC-Oil og Oilquick.