Lyt til artiklen:

Aarsleff med historisk høj ordreindgang i første halvår

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

Aarsleff opjusterede allerede forventningerne til regnskabsåret for nogle uger siden som følge af det yderst tilfredsstillende første halvår.

I kraft af et højt aktivitetsniveau og en historisk høj ordreindgang opjusterede Aarsleff for et par uger siden deres forventninger til regnskabsåret 2023/24.

I dag tirsdag har bestyrelsen for Per Aarsleff Holding A/S så behandlet og godkendt delårsrapporten for første halvår af regnskabsåret 2023/24, og den ændrer ikke på de udmeldinger, som entreprenørkoncernen kom med i midten af maj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Omsætningen i første halvår er højere end forventet, og indtjeningen er tilfredsstillende, lyder det i rapporten. Omsætningen steg med fem procent til 10.475 millioner kroner.

Driftsresultatet (EBIT) lå på 451 millioner kroner svarende til en overskudsgrad (EBIT-margin) på 4,3 procent.

Ordreindgangen i første halvår er historisk høj på 12,5 milliarder kroner.

Cash flow fra driften på 1.469 millioner kroner er særdeles tilfredsstillende og som forventet positivt påvirket med 733 millioner kroner fra den faldende arbejdskapital, skriver Aarsleff.

Forventningerne til regnskabsåret blev som nævnt justeret for et par uger siden. Læs mere om det her:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarsleff opjusterer forventningerne efter flot første halvår

Se også:

Aarsleff opjusterer forventningerne efter flot første halvår

- Vores første seks måneder viser, at Aarsleff-koncernen har høj aktivitet både i og uden for Danmark, og vores dygtige medarbejdere er godt beskæftiget. Det er specielt vores bygge- og anlægsopgaver i Island og Grønland samt anlægsprojekterne i Danmark, som bidrager til det flotte og tilfredsstillende resultat. Derudover har ordreindgangen i halvåret været historisk høj og er således med til at sikre et vedvarende højt aktivitetsniveau de kommende år, siger Jesper Kristian Jacobsen, der er administrerende koncerndirektør.