Lyt til artiklen:

TBS Maskinpower viser en stribe traktorer og vogne på E&H

00:00
Hastighed: ???x
03:02

Abonnementsartikel

Maskinhandlerens kunder har forskellige præferencer, og derfor er der både Valtra og Fendt-traktorer at finde på TBS Maskinpowers stand på E&H.

Når E&H-messen åbner portene til Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen i Herning, sørger TBS Maskinpower for, at gæsterne kan se både Fendt og Valtra-traktorer på messen. Maskinhandleren har nemlig både et TBS/Fendt-team og et Valtec/Valtra-team klar til at modtage messegængerne. De er specialister i hver deres traktorprogram, men deler forhandlingen af Krampes store vognprogram, som også er repræsenteret på standen med flere vogne og Krampes skandinaviske salgschef Kenneth Brønner.

Når TBS Maskinpower har to traktormærker med, er det ifølge administrerende direktør Jan Garder for at matche alle kunders præferencer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Begge mærker er kendt for høj kvalitet, rigtig god ejertidsøkonomi og lavt brændstofforbrug, men erfaringen viser, at de har hver deres kundegrupper, så vi har begge mærker med, siger han.

Valtra-traktorerne fås fra 75 til 420 hk med forskellige transmissioner og udstyrsniveauer, mens Fendt fås fra 79 til 517 hk med den kendte Vario-transmission. På E&H får gæsterne i øvrigt lejlighed til at se den helt nye Fendt 728 Gen7 Vario med 305 hk. Den er kendetegnet ved et lavt dieselforbrug på kun 332 g/kWh - det laveste forbrug tyske DLG/PowerMix nogensinde har målt i klassen.

Krampe tager læsset

Sammen med traktorerne udstiller TBS Maskinpower også Krampe entreprenørtrailere og kroghejsevogne.

- Den tyske producent er kendt for vognenes lange levetid og høje kørekomfort, skriver virksomheden.

Krampe tilbyder et stort program af robuste 2- eller 3-akslede entreprenørvogne med forskellige typer vognkasser og et komplet program af kroghejsevogne, hvor den største er en 3-akslet vogn med en kapacitet på 30 tons. Alle vognene er EU-typegodkendte og kan fås med luftaffjedring, hvis man vil have maksimal komfort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
TBS Maskinpower medbringer en række entreprenørtrailere og kroghejsevogne på E&H. Pressefoto.

Det er sælger og Krampe-specialist Thomas Lilleholt fra TBS, der er tovholder på firmaets messedeltagelse. Han er sikker på, at kombinationen af traktor og vogn i mange tilfælde er konkurrencedygtig i forhold til specialmaskiner. Dels kan traktoren anvendes til mange andre formål end at trække en vogn. Dels er fleksibiliteten stor, når man eksempelvis skal rundt mellem mange byggepladser, flytte materialer den ene vej og maskiner den anden vej. Endelig er der også faktorer som hastighed og brændstofforbrug. En moderne traktor kører nemt 40 km/h, og den hastighed kan nogle af traktorerne køre med blot 950 motoromdrejninger, hvilket naturligvis resulterer i en rigtig god brændstoføkonomi under transportopgaver.