Lyt til artiklen:

Direktørskifte hos Wirtgen

00:00
Hastighed: ???x
02:41

Efter blot et par år i stolen som administrerende direktør for Wirtgen Danmark har Jan Dahl valgt at opsige sin stilling.

I stedet vender han tilbage til den post som salgs- og marketingchef, han bestred med stor succes fra årtusindeskiftet og frem til 2022.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeg har det meget bedre på landevejen og med kunderne. Det giver mig for alvor arbejdsglæde.

Jan Dahl, Wirtgen Danmark

- Det har været et par lærerige år som direktør, men jeg må se i øjnene, at der måske er lidt for mange administrative opgaver i jobbet for min smag. Jeg har det meget bedre på landevejen og med kunderne. Det giver mig for alvor arbejdsglæde, og derfor har jeg taget beslutningen om igen at blive salgs- og marketingchef fra 1. juli, fortæller Jan Dahl til Maskinteknik, da vi møder ham under E&H.

Erfaren afløser

Som afløser på direktørposten har bestyrelsen ansat Jens Ejsing, der har masser af erfaring i branchen fra lignende stillinger hos Volvo og NCC Asfalt. Især tiden hos NCC har givet en del sammenfald med de maskiner og mærker, som sælges gennem Wirtgen, da det langt hen ad vejen handler om maskinparken til arbejde på vejen.

- Det er en særdeles spændende mulighed for mig i en solid virksomhed, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet sammen med mine nye kollegaer - ikke mindst Jan Dahl. Jeg har kæmpestor respekt for den beslutning, han har taget, og jeg er sikker på, vi får et fremragende samarbejde fremover, fortæller Jens Ejsing til Maskinteknik.

Et godt match

Jan Dahl har også store forventninger til samarbejdet med den kommende nye direktør.

- Jens har en helt andel historik og tilgang til jobbet med sig, og jeg er overbevist om, at det bliver et rigtig godt match. Han får mulighed for at blande kortene på en ny måde, som vil gøre organisationen endnu stærkere til gavn for os alle, siger Jan Dahl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom de to ikke tidligere har arbejdet sammen, så har de alligevel et godt kendskab til hinanden, da de begge for nogle år siden var bestyrelsesmedlemmer i sektion 1 under Maskinleverandørerne - en post som Jan Dahl fortsat bestrider.

Trods et fornuftigt kendskab til Wirtgen venter der nu Jens Ejsing en periode med stejl indlæringskurve i forhold til at lære de mange nye produkter at kende.

- Det er bare med at smøge ærmerne op. Heldigvis er det maskiner og mærker af højeste kvalitet, og jeg glæder mig, konstaterer den nye direktør, som tiltræder i jobbet på hovedkontoret i Tavlov ved Fredericia den 1. juli.