Lyt til artiklen:

Elektrisk læssemaskine løb med nyhedspris

00:00
Hastighed: ???x
01:09

14 maskiner og relaterede produkter var i år indstillet til Maskinleverandørernes Nyhedspris, og tre af disse endte i finalen, som blev afsløret ved en begivenhed torsdag på E&H.

Det var en glad salgschef Birger Hjelm fra Johs. Møllers Maskiner, der kunne modtage hyldest og titel som vinder af konkurrencen for den elektriske læssemaskine Liebherr L507E.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Fra venstre er det branchedirektør for Maskinleverandørerne Klaus Nissen, konferencier Anders Bircow, salgschef Birger Hjelm fra JMM, direktør Robert Kjærgaard fra Stemas, direktør Lennart Ahlefeldt-Laurvig fra Special Maskiner samt sidstnævntes hustru (som Maskinteknik desværre ikke fik navnet på). Foto: Torben Jastram.

"Det er en meget alsidig størrelse med lavt støjniveau, og det en elmaskine med op til 16 timers driftstid og en ladetid på kun halvanden time med 32 ampere. Det er lidt en nyskabelse inden for branchen, så valget af førstepladsen var relativt let", lød begrundelsen fra juryen.

På andenpladsen fulgte Wacker Neusons dumper DV45 fra Stemas A/S, mens tredjepladsen gik til Rapid Uri fra Special Maskiner A/S.

Formålet med Maskinleverandørenes Nyhedspris er at sætte fokus på nyskabende produkter eller handelsvarer inden for miljø, ergonomi, funktion og anvendelighed.