Lyt til artiklen:

A.E. Maskiner lukker maskinhandel til 25 millioner på E&H

00:00
Hastighed: ???x
02:16

En større handel blev fredag afsluttet hos A.E. Maskiner på forhandlerens stand på E&H. JJ Grus fra Svenstrup, som er en del af Kristian Rytter koncernen, satte nemlig navn på en købsaftale med ikke mindre end seks læssemaskiner, to gravemaskiner og en enkelt meget stor kæbeknuser - sidstnævnte er let brugt mens de øvrige er fabriksnye.

Der er tale om fem store gummihjulslæssere på 35 tons, Volvo L220H, samt en enkelt 30 tons Volvo L180H. Desuden en Volvo EC550EL 60 tons gravemaskine og en Volvo EW160E 20 tons hjulgravemaskine. Og så den store kæbeknuser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 1. maj har vi solgt i alt 12 store læssemaskiner på over 30 tons. Det er ret vildt og har blæst os fuldstændig bagover.

Anders Ebbesen, A.E. Maskiner ApS

- Det er vores største enkeltstående ordre på knap 25 millioner kroner, så vi er naturligvis meget tilfredse med det, siger direktør og indehaver Anders Ebbesen til Maskinteknik.

Den store Keestrack B5H knuser var med på standen, hvor den fyldte godt op. Det var ikke kun standens men også hele messen største maskine.

- Knuseren skal fremover bruges til at knuse sten rundt i de omkring 20 grusgrave, som JJ Grus har fordelt rundt i Østjylland, Himmerland og Nordjylland, fortæller salgschef Jesper Vinter, der har ansvaret for Keestrack hos A.E. Maskiner.

JJ Grus og A.E. Maskiner ApS har en relation, som begyndte tilbage i 2018.

- Vi har et rigtigt godt samarbejde med JJ Grus. Vi har solgt en del maskiner til dem gennem årene, og vi laver en masse service for dem, fortæller direktør og indehaver Anders Ebbesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han tilføjer, at alle maskinerne er solgt med seks-årige serviceaftaler.

De seks store gummihjulslæssere er ikke de eneste af den type, der er blevet solgt hos A.E. Maskiner for nylig.

- Der har virkelig været efterspørgsel på dem. Siden 1. maj har vi solgt i alt 12 store læssemaskiner på over 30 tons. Det er ret vildt og har blæst os fuldstændig bagover, fortæller han til Maskinteknik.