Lyt til artiklen:

Lidt under 7.000 besøgte E&H

00:00
Hastighed: ???x
02:55

2024-udgaven af Entreprenør og Håndværk er slut, og arrangørerne har gjort status på besøgstallet. I alt 6.824 besøgende lagde vejen fordi messen, hvor 140 udstillere tog imod på et område, der i år var vokset med ca 7.000 kvadratmeter.

Hvor lørdagen langt hen ad vejen blev ødelagt af vejret, så var fredag til gengæld den helt store dag i forhold til antallet af besøgende. Torsdag var der ikke mange gæster, men til gengæld var andelen af beslutningstagere meget høj, og der var god tid til dialog og netværk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Foto: Jørgen Ahler.

De fleste af de udstillere, Maskinteknik besøgte lørdag formiddag, var meget tilfredse med afviklingen af E&H 2024, selvom lørdagsregnen tog toppen af begejstringen.

- Hos os har vi haft en fantastisk messe med rigtig mange gæster på standen alle dage, og vi har også lukket handler, lyder det fra direktør og indehaver Anders Ebbesen, A.E. Maskiner ApS.

Hos Hidromek-importøren, KSM Maskinservice, var smilene ligeledes store.

- Torsdag var en god dag, selvom der ikke var så mange, for det var de helt rigtige, der lagde vejen forbi, fortæller Henrik Bergholdt, KSM Maskinservice.

Lars Petersen fra S.D. Kjærsgaard er enig:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Torsdag var meget fin her hos os, hvor mange beslutningstagere var på standen. Fredag havde vi fuld fart på hele dagen lige fra morgenstunden, hvor vi havde omkring 100 gæster til morgenmad, siger han.

Zeppelin Danmark, som i år nok stod bag den mest originale messestand, var administrerende direktør Henrik Stordal glad og tilfreds.

rich-media-4
Zeppelin Danmark på E&H 2024. Foto: Jørgen Ahler.

- Vi har fået handlet 15-16 maskiner, hvilket i sig selv er meget tilfredsstillende, og derudover er der en masse kunder, der er interesserede i en videre dialog, hvilket kan være lige så godt. Så vi er overordnet meget tilfredse med messen og føler, at vi har fået profileret os flot med en fed stand og nogle fede produkter, siger han.

Hos Meldgaard Handel konstaterer afdelingschef Klaus Meldgaard, at alt på årets E&H-messe er gået akkurat, som man håbede, og at alle de rigtige folk havde fundet vej til messen.

- Alle vores forventninger er blevet indfriet, så jeg er meget glad og tilfreds. Det er helt nødvendigt, at branchen har E&H-messen, hvor der er mulighed for i fælles flok at vise de tunge maskiner frem - det findes ikke andre steder, og derfor er messen absolut kommet for at blive. Og igen i år har vi fået ordrer på messen - endda fra uventet kant, da flere nye kunder har lagt ordrer uden forhåndsaftaler, fortæller Klaus Meldgaard, der også er formand for Sektor 1 i Maskinleverandørerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Datoen for næste udgave af messen lyder 17.-19. juni 2027.