Lyt til artiklen:

Nedbrydergigant solgt til norsk koncern

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Ejerne bag P. Olesen A/S, en af landets største virksomheder indenfor nedbrydning og miljøsanering, har besluttet at sælge aktierne i virksomheden som led i et generationsskifte og et ønske om at stå endnu stærkere i fremtiden.

Køberne er NG Group, en førende leverandør af cirkulære løsninger og miljøtjenester i Norge og Norden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig med salget af aktier i P. Olesen A/S foretages reinvestering i NG Group, hvorved det kommende samarbejde hviler på et stærkt fundament.

Peter, Henrik og Kenneth Olesen, direktører og repræsentanter for ejerfamilien bag P. Olesen A/S, fortæller i en pressemeddelelse, at man er glade for aftalen med NG Group og ser store muligheder for fortsat udvikling af det danske selskab på en fælles platform af værdier og i det hele en stærkt overlappende tilgang til markedet for nedbrydning, miljøsanering og øget genanvendelse. Desuden forventes øget fokus på udvikling og vækst med en finansiel meget stærk samarbejdspartner.

ARBEJDSPLADSEN: P. Olesen A/S

Se også:

ARBEJDSPLADSEN: P. Olesen A/S

De udtaler endvidere, at "det naturligvis som 3. generation i familievirksomheden (deres farfar startede virksomheden i 1968) er med lidt vemod, at virksomheden sælges, men med et rigtig godt match med NG Group, der driver virksomhed ud fra samme grundprincipper som P. Olesen, er vi helt trygge ved, at det er det rigtige for at sikre videreførelse og fortsat vækst. Desuden fortsætter nuværende daglige ledelse i selskabet, så kontinuiteten fastholdes ved overgangen til nye ejere til glæde for såvel nuværende kunder som medarbejdere."

- Med P. Olesen lægger vi et solidt grundlag for videre lønsom ekspansion i regionen. Vi har stor tillid til selskabet, som med sin unikke markedsposition i Danmark, bringer værdifuld kompetence og potentiale. Vi ser frem til den videre rejse sammen og er glade for, at familien Olesen bliver med som aktionær i NG Group, siger koncernchef Bjørn Arve Ofstad i NG Group.

Igennem de seneste 10-15 år er P. Olesen vækstet fra ca. 40 ansatte til nu knap 200 og omsætningen er vokset fra ca. 60 til ca. 400 millioner kroner årligt.