Lyt til artiklen:

DI Vestsjællands Lærlingepris er blevet tildelt

00:00
Hastighed: ???x
02:14

DI Vestsjælland er stolte af at kunne offentliggøre vinderen af foreningens lærlingepris 2024.

Det skriver DI Vestsjælland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for at kunne give Jannick Hansen prisen som årets lærling i DI Vestsjælland. Han har udvist et særligt engagement og en imponerende evne til at skabe sin egen vej og bryde med social arv, siger bestyrelsesleder for DI Vestsjælland, Jan Bybjerg Pedersen, i pressemeddelelsen.

Jannick Hansen begyndte som arbejdsdreng hos Kaj Andersen & Sønner og gik bagefter i gang med uddannelsen som anlægsstruktur. Den 20-årige lærlings engagement og pligtopfyldenhed har ikke kun gjort ham til en uundværlig del af teamet, men også sikret ham en fastansættelse efter end læretid.

En god kollega

Arbejdspladsens direktør, Karsten Andersen, udtaler således:

- Jannick er et unikt ungt menneske, der tager initiativ og tilbyder hjælp, hvor end han behøves. Han er en god kollega, har en tårnhøj arbejdsmoral og møder før tid for lige at ordne småting, inden dagen går i gang, siger direktøren.

En fyring under coronakrisen ledte Anja over i entreprenørfaget

Se også:

En fyring under coronakrisen ledte Anja over i entreprenørfaget

Borgmester i Sorø Kommune, Gert Sørensen (K), ønsker tillykke:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som borgmester kan jeg kun være stolt af, at årets lærlingepris går til en lærling i en af Sorø Kommunes virksomheder. Vi har mange gode virksomheder i Sorø Kommune, som sætter en dyd i at bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft ved at tilbyde elev- og lærlingepladser, og som gerne gør noget ekstra for at få lærlingene godt på vej, siger han.

- Jeg vil gerne ønske Jannick et stort tillykke med prisen som uddannelsen - og et tillykke til Kaj Andersen & Sønner med den nye medarbejder, siger borgmesteren.

Lunas faglige fremtid: Fra forvirring til stolt struktør

Se også:

Lunas faglige fremtid: Fra forvirring til stolt struktør

Udover at passe sin uddannelse, arbejder Jannick Hansen også i Rema1000 i sin fritid, da han værdsætter arbejdspladsen og sine kollegaer der.

Lærlingeprisen er en årlig pris, der tildeles en lærling fra DI Vestsjællands medlemskreds, som har gjort en særlig indsats.