Abonnementsartikel

Ny servicechef har mange års erfaring med styring af reservedele

Med overtagelsen af agenturet på Hyundai entreprenørmaskiner i oktober 2011 er der for alvor kommet gang i salget hos Daugbjerg Maskiner i Viborg, der startede i en baggård med salg af brugte maskiner i 2009.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og siden da er det gået forrygende stærkt, lyder det fra indehaver Peter Daugbjerg.

- For at kunne fortsætte og udbygge den gode service, vi er kendt for, har vi valgt at ansætte en medarbejder med ansvar for vores service, fortæller han.

Noget at rive i

Allan Pedersen startede 20. august i det nye job med ansvar for lageret og logistikken omkring dele til de mange maskiner og kunder i virksomheden.

- Her er noget at rive i, siger den nyansatte servicechef.

Kunder med professionelle maskiner har ikke meget tid til at vente, når de skal løse opgaver for deres kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hyundai og vores andre produkter Sauerburger og Genie har en prof tilgang til levering af sliddele og reservedele, forklarer Allan Pedersen.

For eksempel har Hyundai 90-95 procent af alle dele på sit store lager i Belgien. Herfra kan leverancer være fremme næste dag i Danmark ved rettidig bestilling dagen før.

Mange års erfaring i reservedele

Daugbjergs nye servicechef har masse af erfaring med håndtering af reservedele gennem mange års ansættelse inden for landbrugsbranchen.

Han blev udlært ved Dronningborg-Centeret i Herning, har været på Fyn i nogle år og kom til Viborg i 1996.

Her var han inden for dele til landbrugsbranchen indtil 2009 som medarbejder og frem til tidligere i år som selvstændig med virksomheden Viborg Værktøjshandel.