Abonnementsartikel

Det er mere end ti år siden, at der sidst er blevet forsket i økologisk frøgræs. Det vil to parallelle udviklingsprojekter over de næste tre år lave om på

Økologisk frøproduktion, græs og kløverfrø, har en høj værdi og en stigende andel af det danske græsfrømarked. Der er en række faglige udfordringer, unikke for økologisk dyrkning, som nuværende og kommende økologiske planteavlere har behov for at løse for at imødekomme et marked med stort potentiale.

- Over de næste tre år vil vi med to udviklingsprojekter forsøge at finde nogle af de løsninger. Det overordnede formål er at udvikle kvaliteten af den økologiske frøproduktion. Med en forbedret kvalitet i dyrkning og håndtering, vil der være forbedrede muligheder for at øge efterspørgsel og salg, også på eksportmarkederne, siger Sven Hermansen, planteavlsrådgiver og rådgivningschef, Økologisk Landsforening.

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.