Den fynske maskinproducent introducerer en rotorklipper og lancerer en ny udgave af en populær trimmer.

Mens det bliver grønnere og grønnere udenfor, er Texas klar med to grønne maskinnyheder.

Den første maskine er en robotklipper designet til ujævnt terræn, Multi Cut 900.

- Multi Cut 900 er det perfekte redskab for anlægsgartnere, kommuner, fritidslandmænd og andre, som har behov for at vedligeholde større arealer med uplejet græs. Den kraftige grovklipper er udviklet til varieret terræn og med fokus på god ergonomi, skriver Texas om sin nye maskine.

- Med sin store og stærke 414cc motor, fire gear frem og et bakgear klarer Multi Cut 900 uden problemer over en meter højt græs og mindre buske. Klippebordet er konstrueret i et ophæng som gør det fleksibelt, og klippebordet justerer sig derfor efter terrænet og sikrer dermed stabil kørsel og perfekt klipning. Klippebordets knive er fremstillet i stål og har en klippebredde på hele 66 cm.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nyt design af gammel succes

Samtidig har Texas redesignet Pro Trim trimmeren, der er skabt til vedligeholdelse af for eksempel højt græs, stier og sommerhusgrunde. Trimmeren er udstyret med to store hjul med henblik på bedre ergonomi, nem manøvrering og effektiv trimning.

- Maskinen er ideel til alle, der har behov for at vedligeholde større arealer med græs og krat, stier i skove eller sommerhusgrunde. Pro Trim 560 er meget hurtigere end traditionelle trimmere på grund af den store trimmebredde på hele 56 cm, skriver Texas.

- Pro Trim 560 er monteret med en driftsikker og stærk 173cc 4-takt benzin-motor, der er beskyttet af et nydesignet skjold, som beskytter motor og luftfilter fra afklippet græs og støv og forlænger dermed maskinens levetid.