Daugbjerg Grabbe præsenterer nye hollandske sortergrabbe til alle typer gravearme på minigravere, rendegravere og gravemaskiner.

Der har længe været sortergrabbe til de større gravemaskiner, men aldrig til minigravere på det danske marked. Sådan lyder det fra Daugbjerg Maskiner, der netop er klar med grabbe til alle slags maskiner.

- Vi har dem i alle størrelser lige fra 700 kg op til 200 ton gravemaskiner. De er så kraftige, at de kan bruges til at vride og vrikke det, man har fat i, siger Jos van Ewijk fra Viborg-virksomheden, der har 20 forskellige modeller, man kan vælge mellem.

"Daugbjerg Grabbe" kan også bruges til forsigtigt at løfte kantstene eller fliser.

- De kan forsynes med en gummekant på skæret, så der ikke bliver mærker fra grabben på materialet, fortæller Jos van Ewijk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Op til 200 ton

Den mindste af modellerne vejer 700 kilo, mens den største vejer 200 ton. De kan fås med en rotator, så de kan dreje kontinuerligt rundt den ene eller anden vej, afhængig af behov.

Er der i forvejen en rotator på gravearmen, kan grabben selvfølgelig også købes uden den, understreger Daugbjerg Maskiner.