Abonnementsartikel

Agromeks ledelse har fastlagt datoen for næste Agromek til dagene 25. - 28. november 2014.

Siden afslutningen af Agromek 2012 i november sidste år har mange efterlyst datoerne for næste Agromek, men ledelsen har hidtil været tavs om den fremtidige strategi.

- Agromek 2012 blev en reel succes i det marked og i den situation, vi var i, siger Agromeks formand, direktør Sten Andersen, Dan Egtved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og han glæder sig derfor over, at mange års nedadgående tendens for messen blev brudt.

- Kurven knækkede i 2012 med 20 procent flere besøgende, næsten udsolgt af stande og udpræget tilfredshed.

Succesen i 2012 har da også naturligt skabt stor interesse om Agromeks fremtidsplaner.

Strategien blev drøftet

Agromeks direktør, Allan Pedersen, har lige siden Agromek 2012 fået to-tre spørgsmål hver uge om, hvornår næste Agromek finder sted. Særligt udstillere har ønsket at kende datoerne af hensyn til planlægningen.

Men hidtil har Allan Pedersen ikke kunnet oplyse om planerne, fordi der har været en proces i gang siden Agromek 2012, hvor Allan Pedersen og den øvrige udstillingsledelse har brugt tiden på at analysere udstillere og gæsters oplevelser og drøfte messens fremtidige strategi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både dato og strategi faldt på plads på et møde i Agromek-kommitéen den 2. maj, og Agromeks ledelse er derfor klar til at melde ud. Ud over datoen ligger det også fast, at Agromek skal være en bred udstilling, der afvikles hvert andet år.

Også have, park og skov

Agromek er en oplevelse for alle, der vil have fingeren på pulsen, når det drejer sig om maskiner til den grønne sektor.

For selv om der naturligvis er meget landbrug på messen, er der også masser af udstillere, der har fokus på blandt andet have, park og skov.