Abonnementsartikel

Svenningsens deltagelse på Kloakmessen 2014 oversteg forventningerne.

Kloakmessen 2014 bød i sine nye omgivelser både på store og mindre stande. Svenningsens havde som mange andre valgt en mindre stand, hvor de alligevel havde formået at placere både en Bobcat E16 og en E10 minigraver.

De er nogle handy, kompakte størrelser, men de "sluger" alligevel nogle kvadratmeter, når de udstilles.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men hvad betyder det, når man alligevel er aktiv uden for standens afgrænsninger?

Messen blev en stor succes for maskinleverandøren, selv om man havde valgt at begrænse sig lidt.

- Den første dag alene reddede vores messedeltagelse. Hvis vi havde pakket sammen og taget hjem efter de fem åbningstimer om torsdagen, havde vi alligevel haft en rigtig god messe, forklarede Kenneth Knøfler, salgskoordinator hos Svenningsens.

Stor interesse

Han er til dagligt tilknyttet salgsafdelingen i Kastrup, men han var sammen med firmaets erfarne konsulent Jørgen Jensen - bedre kendt som "Bobcat-Jørgen" - en del af firmaets kontaktflade, og den tog de besøgende på Kloakmessen vel imod.

- Vi har faktisk haft mange sjællandske kunder. Jeg var lidt nervøs omkring, hvor mange der ville tage turen fra Sjælland til Fredericia, men allerede efter den første dag havde vi 10-15 gode emner fra Sjælland at arbejde videre med, sagde Kenneth Knøfler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også fra den vestlige side af Storebælt var interesse for Svenningsens stor.

- Der kommer ingen folk her på messen, som ikke ved, hvad det drejer sig om. De går målrettet efter de små maskiner, sagde Jørgen Jensen med henvisning til de udstillede E16 og E10.

- Med E10'eren får man en stærk kompakt maskine, som trods sin størrelse har en gravedybde på 1,82 meter. Med E16 er gravedybden 2,60 meter og med udskud 3,30 meter afhængig af skovlen, forklarer Kenneth Knøfler.