Abonnementsartikel

Vermeer Danmark ser en vigtig kvalitet i, at messen besøges af andre end beslutningstagerne.

Når Vermeer Danmark A/S åbner sin arbejdende stand på Entreprenør & Håndværk 2015 er det med en klar forventning om at møde maskinførere og andre brugere på messen:

- Det er vigtigt, at vi har en messe som E&H på dansk grund, siger adm. direktør Bent Tangemann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For i modsætning til internationale messer som Bauma er det ikke kun beslutningstagere, der deltager. Her kommer brugerne også for at se og prøve maskinerne. Og for os som virksomhed har det stor betydning at få udbredt vores nyheder til flere af kundernes medarbejdere - ikke bare chefen.

Brugerne inddrages

- Når kunderne anskaffer maskiner, oplever vi i stigende grad, at de inddrager brugerne. Og der er især interesse for alle de tiltag, der gøres for at forbedre arbejdsmiljøet, når maskinerne udformes. Det gælder ergonomi, sæder, aircondition, støjdæmpning, overtrykskabiner mod støv og andre former for komfort. På messen har de rige muligheder for at se, hvad der rent faktisk er på markedet.

På den arbejdende messestand viser Vermeer blandt andet neddeleren HG 4000 med chip drum (flistromle) - hvor træstammer køres igennem, og der leveres rigtig meget flis i den anden ende.

Prøv selv udstyret

Der er mulighed for at prøve både stubfræsere og flishuggere, hvor Vermeer er førende på markedet. Stubfræserne kan testes på nedgravede træstammer, og flishuggerne testes på grene i flere tykkelser. Vermeer viser også Skid Steer/Multi maskiner med forskelligt udstyr monteret på fronten.

Endelig præsenteres et bredt sortiment af tilbehør og grej til arborister af Niels Holm, der selv er uddannet arborist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dette område er lidt af et speciale for os, fortæller Bent Tangemann.

- Og som et naturligt led i dette er vi igen i år sponsor for DM i Træklatring.