Abonnementsartikel

Traditionen tro har MASKINteknik egen stand på Kloakmessen, hvor der blandt andet bliver mulighed for at vinde en maskintrailer fra Saga Trailer.

Blandt de mange udstillere på årets udgave af Kloakmessen er MASKINteknik naturligvis også på plads. Her står vi klar til at fortælle om de løsninger, vi har at tilbyde branchen. Tiden, hvor den trykte avis herskede alene, er for længst forbi, og MASKINteknik er med helt i front, når det kommer til at være repræsenteret på de nye medieplatforme.

Vi har naturligvis vores hjemmeside, som dagligt opdateres med nyheder. Derudover har vi også udviklet vores egen app til smartphonen, så man altid kan følge med i, hvad der rører sig i branchen. Udover nyhederne kan man også søge i vores database med brugte maskiner. Vi er endvidere aktive på Facebook, hvor vi dagligt lægger opslag op, så man også her har mulighed for at følge med i dagens nyheder - og skæve indslag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brian James maskintrailer

I forbindelse med Kloakmessen er MASKINteknik med til at udlodde en flot maskintrailer i samarbejde med Saga Trailer og Messe C i Fredericia. Der er tale om en Brian James Digger Plant Maskintrailer, som bærer modelnummeret 542-0110, til en værdi af 29.000 kroner inkl. moms.

Kodeordene for denne trailer er enkel vedligehold og kompakte ydermål. Den har en lasteevne på lige godt to tons, og de lange justerbare slisker gør den velegnet til minigravere, dumpere og lifte. Chassiset er helgalvaniseret, hvilket er med til at sikre høj holdbarhed.

Vi ser frem til at møde jer på vores stand.