Abonnementsartikel

Der er masser af udstillere på Kloakmessen.

Erenfred Pedersen A/S er blandt de rekordmange udstillere årets Kloakmesse.

Med sig har de et bredt produktprogram, der spænder fra afspærringsmateriel og rørballoner til generatorer og en enkelt minigraver, som efter en produktionspause er tilbage på dansk grund. Med mulighed for at justere sine larvebånd til kun at give en samlet bredde på 750 millimeter kan minigraveren passere smalle steder. Og med en driftsvægt på 1065 kilogram, præcis hydraulik samt en swing-boom arm, der muliggør gravning langs vægge, er minigraveren velegnet til at arbejde i de områder, hvor pladsen er trang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Serieforbind to generatorer

Bevæger man sig over i den mindre del af grejet, medtager Erenfred Pedersen en ny 2000 watt generator - Worms Access 2000i, der udover at være let at transportere samt lydtæt, kan serieforbindes. Det vil sige, at man kan serieforbinde to af generatorerne med et kabelkit. Dermed kan man trække 3000 watt ud af den ene generator. Generatoren har også en storebror på 3000 watt.

Ny teknologi indenfor vakuumløftere

Derudover kan man også få et godt indblik i de nyeste teknologier indenfor vakuumløftere af betonprodukter.

Erenfred Pedersen medbringer deres seneste skud på stammen, Alvac Raptor, der med sin vakuumpumpe på 70 kubikmeter i timen kan flytte over dobbelt så meget luft som sin forgænger, Alvac Handy Jet. Erenfred Pedersen findes på messens stand D-3006.