Abonnementsartikel

Rototilt lancerer smart løsning til højt flow og tiltrotator.

Rototilt har udviklet en løsning, der giver mulighed for at køre et højflowkrævende redskab og en tiltrotator på maskiner med kun én hydraulikkreds. Ekstraudstyret er patentanmeldt og hedder High Flow Controller (HFC).

- HFC er en intelligent løsning, der indebærer, at stort set alle basismaskiner på samme tid kan køre et højflowkrævende redskab og en tiltrotator, siger produktchef Sven-Roger Ekström.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det går kort sagt ud på, at en tiltrotator nu kan køres samtidig med et redskab, der kræver højt flow i én retning, for eksempel fejeruller eller store jordstampere. Tidligere var dette kun muligt, hvis basismaskinen var korrekt udstyret med flere hydraulikkredse.

HFC er en intelligent løsning, der indebærer, at stort set alle basismaskiner på samme tid kan køre et højflowkrævende redskab og en tiltrotator.

Produktchef Sven-Roger Ekström

Rototilt

Med HFC skal der kun bruges én kreds til hammerhydraulik, og det giver muligheder for i princippet alle maskiner på markedet, lyder det fra den svenske virksomhed i en pressemeddelelse.

Olien fordeles mellem redskab og tiltrotator, hvor alle tiltrotatorens funktioner arbejder med reduceret hastighed.

Føreren bruger sine joysticks og styrer flowet til både redskab og tiltrotator proportionalt via Rototilts styresystem Innovative Control System (ICS).

Artiklen fortsætter efter annoncen

HFC kræver, at Rototilts tiltrotator R4, R5, R6 eller R8 er udstyret med højflowsvivel og ICS.