Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Kursus

Uddannelse i Digitalisering og Bæredygtighed™

fokusere skarpt på de vigtigste faser i byggeriet – nemlig processen fra byggeri til drift. For netop i overdragelsen fra projektteamet til driftsledelsen skabes fundamentet for en effektiv og bæredygtig drift og grundlaget for at indfri bygningens fulde potentiale. 

Formålet med uddannelsen er at klæde dig på til at navigere din virksomhed mod en mere bæredygtig fremtid med udgangspunkt i de relevante krav og standarder, der findes på området.


Det får du: 

  • Få konkrete kompetencer til effektiv ledelse af digitalisering- og bæredygtighedsprocesser fra byggeri til drift. 
  • Bliv skarp på hvilke (lov)krav og forhold, der har betydning for bygge- og driftsorganisationer mht. digitalisering og bæredygtighed. 
  • Lær hvordan en digital afleveringsspecifikation skal udarbejdes i praksis, samt hvilke digitale informationer (herunder bæredygtighedsdata) som skal afleveres fra et byggeprojekt til den efterfølgende bygningsdrift.   
  • Få vigtig viden om mulige certificeringsordninger for byggeri og drift (DGNB, Svanemærket), herunder forståelse for certificeringsprocessen, krav til dokumentation samt muligheder og udfordringer ved certificering af bygninger i drift.  
  • Bliv klædt på til at kunne implementere brugen af livscyklusvurderinger (LCA og LCC-værktøjer) i driften, samt hvordan man finder og benytter generisk data og EPD’er (Environmental Product Declaration) til at skabe værdi.  
  • Lær at udarbejde konkrete handlings- og aktionsplaner med små eller store tiltag, som realistisk kan implementeres i egen organisation. 


Info

Tidspunkt

Start26. okt. 2022Slut28. okt. 2022

Pris

21.995,- (DKK) ekskl. moms

Sted

Kriegersvej 3
8000 Aarhus C
Denmark

Del kursus:

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame