Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Trimble landmålingssystem

19. mar. 2020 | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Trimble design giver entreprenøren en state-of-the-art landmålerløsning

Del artiklen:

Design i 3D

Trimble® TSC7 farvedisplay er meget let at aflæse i alt slags lys og vejr. Displayet gør det nemt at læse tekst, se på komplekse design i 3D eller tekniske tegninger. Det er nemt at finde din nøjagtige position på den farverige skærm og hurtigt få opmålt punkter og indsamle data. Med mulighed for at teste dine data med det samme ude i marken kan du undgå fejl og udføre korrekt kvalitetssikring.

Trimble Siteworks software til TSC7 controller

Siteworks software er udviklet til opmåling af punkter, afsæting og udregning af volumen. Den kan indlæse CAD tegninger og 3D design så arbejdet med afsætning eller kontrolmåling gøres nemmere. Trimble® TSC7 med Siteworks software giver overblik over byggepladsen for formand, landmåler og ingeniør.

GNSS modtagere

Trimble® TSC7 controller med Siteworks software er designet til at arbejde sammen med alle Trimbles landmålingssystemer, inklusiv Trimble® SPS986 GNSS modtagere og Trimble® SPS6x0/7×0 og SPS930 totalstationer. Med integreret Bluetooth trådløs teknologi leveres kommunikation mellem TSC7 og SPS/GNSS modtagere. Trimble® TSC7 er også tilgængelig med en modulær 2,4 GHz radio, så det er nemt at tilkoble en totalstation. Dermed kan man helt undgå kabler.

Opkobling til trådløst netværk

Som en del af Trimbles samlede løsning for anlægsbranchen er Trimble® TSC7 som standard udstyret med integreret wifi trådløs forbindelse. Du har dermed adgang til internettet, når der er adgang til trådløst internet. Wifi giver dig mulighed for at sende og modtage data fra internettet. Du kan også sende og modage email uden at der skal ekstra udstyr til. TSC7 leveres som standard med indbygget modem til opkobling til internettet for at modtage RTK data eller til brug ved 2-vejs data sammen med TCC.

Windows 10 operativsystem

Trimble® TSC7 controller leveres med Windows 10 operativsystem og  standard Windows applikationer støttes fuldt ud.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame