Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Scantruck hædret for god service

27. mar. 2020 | Indrykket af Scantruck A/S

Blandt kolleger fra hele Norden og Baltikum er den danske importør og forhandlers serviceafdeling tildelt prisen for "Best service initiatives."

Del artiklen:

Service har en høj prioritet hos Scantruck A/S, og nu er det høje niveau også blevet hædret udefra. Manitous specialister fra forhandlere i hele Norden og Baltikum har netop været samlet i København, og her blev den danske importør hædret med prisen "Best service initiatives."

Prisen understreger det fokus, som Scantruck generelt har på service af sine alle kunders materiel uanset mærket, og med 47 udkørende montører har Scantruck A/S Danmarks største serviceflåde til entreprenør- og landbrugsmaskiner, som udfører serviceeftersyn og afhjælper nedbrud i hele landet.

For en entreprenør- eller landbrugsmaskine er dyrest, når den ikke er funktionsdygtig. I den situation handler det om hurtigst muligt at få maskinen i gang igen, og her er man afhængig af en pålidelig, hurtig og effektiv servicepartner, der er tilgængelig døgnet rundt.

- Derfor har Scantruck landets største flåde af servicevogne. Med sig har de et stort lager af reservedele og værktøj, som gør dem i stand til at udbedre størstedelen af problemerne på stedet. Reparationer og nedetid er en stor gene for alle virksomheder, og derfor har Scantruck skabt et servicekoncept med hurtig reaktionsevne, hvis skaden er sket, forklarer Steen Kjær, servicechef hos Scantruck A/S.

Maskinfirmaet har hovedafdeling i Skive samt en stor afdeling i Ringsted og importerer seks anerkendte maskinmærker som Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey, PB Platforms og GMG. 

Alle montørerne er specialiserede på maskintyper og opdateres løbende på den nyeste viden og teknologi, hvilket sikrer kunderne den optimale hjælp ved nedetid. Er der behov for andre reservedele, end de gængse, som montørerne altid har med sig, bliver de leveret hos den relevante montør i løbet af natten, så de kan monteres næste dag.


Optimal løsning til kundernes behov

For Scantruck handler det til enhver tid om at holde kundernes maskiner - både nye og ældre - kørende optimalt. Det forudsætter også løbende serviceeftersyn, som forebygger eventuelle problemer og sikrer kunderne, at deres materiel er fuldt ud i orden. Oftest vil kunderne få tilknyttet en fast servicemontør, som kender kunden og materiellet på forhånd. 

- Ved at vælge en serviceaftale med Scantruck A/S får kunderne tryghed omkring deres maskine. Vi tilbyder også skarpe priser på over 1.500 varenumre og planlagt service, hvor vi kontakter kunderne i god tid inden næste servicebesøg. Vi sammensætter den optimale løsning til kundernes behov, så de altid har styr på udgifterne i forhold til de forskellige maskiner, serviceaftaler m.v., siger Steen Kjær.

Billedtekster:

1: Med 47 udkørende montører fordelt over hele Danmark har Scantruck landets største flåde af servicevogne.

2: Scantrucks montører er tilgængelige døgnet rundt og sikrer hurtig hjælp.

3: For Scantruck handler det til enhver tid om at holde kundernes maskiner - både nye og ældre - kørende optimalt.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame