Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Stemas har nye forhandlere af Weidemann på plads

11. jun. 2020 | Indrykket af Stemas A/S

Brdr. Thorsen overtager både adresser i Støvring og Hjørring samt mandskab efter Hjallerup Maskinforretning

Del artiklen:

Det lignede et problem og en indskrænkning, men blev til en løsning og en udvidelse: Den danske importør af Weidemann-læssemaskiner, Stemas A/S, har forhandlersituationen på plads i både Støvring og Hjørring i Nordjylland. Brdr. Thorsen med base i Nimtofte på Djursland overtager Weidemann-forhandlingen efter den krakkede Hjallerup Maskinforretning. Og både mandskab og adresser er de samme som tidligere både i Støvring og Hjørring. 

”Samtidig har vi jo netop etableret vores nye demo-center klos op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og den nye Weidemann-forhandler i Nordjylland, Brdr. Thorsen, er tillige på plads i Nimtofte på Djursland”, forklarer Christian Matthiesen, som er Stemas’ forhandleransvarlige for Danmark og Norge. 


Ideel løsning

”Det er faktisk en helt ideel løsning, hvor alle vores nordjyske kunder kan fortsætte, som intet var hændt. Forhandlerne og deres værksteder er på Læsøvej 9 i Hjørring og Mercurvej 7 i Støvring, hvor Brdr. Thorsen simpelthen er rykket ind i Hjallerup Maskinforretnings tidligere lokaler. Hele mandskabet er også fulgt med, så Weidemann-ejerne i Nordjylland vil møde samme sælgere, montører og mekanikere, som de kender i forvejen”, siger Christian Matthiesen.

Foruden Weidemann-forhandlingen, har Brdr. Thorsen også overtaget salg og service af Massey Ferguson-traktorer og Kverneland-landbrugsredskaber og -materiel efter konkursen i Hjallerup Maskinforretning. Forhandling og service af tre markante mærker inden for hver sit segment medvirker til, at Brdr. Thorsen kan mønstre en veludrustet organisation med blandt andet et stort antal servicevogne.

”Vores nye afdelinger i Hjørring og Støvring byder naturligvis ind med samme kompetencer som tidligere på adresserne. Montørerne, reservedelsfolkene og sælgerne kender både Weidemann, Massey Ferguson og Kverneland, for det er de mærker og maskintyper, de også arbejdede med tidligere. Vi er godt tilfredse med, at vi har fået forhandling af Weidemann, som vi kender som et rigtig godt maskinmærke”, siger Kristian Thorsen, som ejer Brdr. Thorsen sammen med sin bror, Jørgen Thorsen.

Folk fra Brdr. Thorsen var forleden på besøg i det danske Weidemann-hovedkvarter hos Stemas ved Hadsten for en snak om de tyske røde læssere. Fra venstre er det Jørgen Nødbak fra afdelingen i Hjørring, Lars Juul fra Nimtofte, forhandleransvarlig Christian Matthiesen fra Stemas, og Palle Mellerup fra Brdr. Thorsens Støvring-deling.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame