Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ro i grusgraven når de store anlæg forsynes med strøm

27. aug. 2020 | Indrykket af Stemas A/S

Lavt støjniveau, lav CO2-udledning og lavt brændstofforbrug tæller højt når Roskilde Sten & Grus køber nye generatorer

Del artiklen:

Stabil forsyning med masser af strøm til de store sortere-, knuse- og vaskeanlæg, men uden at motorstøjen forstyrrer naboernes sommeraftener på terrassen. Et lavt støjniveau skal suppleres af en lav udledning af CO2 i miljøet. Og så er det jo altid rart, når det hele kan rummes inden for et fornuftigt brændstofbudget.

Det er de overordnede parametre, når produktionschef Kim W. Østergaard hos Roskilde Sten & Grus sydøst for Roskilde by skifter ud i maskinparken. Når det gælder strøm til de store anlæg nede i grusgraven, står der i stadig stigende omfang Himoinsa på de røde generatorer med overdådige mængder kilovoltampere – kVA. 

Senest har den danske Himoinsa-importør, Stemas A/S, været i Roskilde med to nye Himoinsa’er, hvoraf den ene er absolut topmodel i serien af industri-generatorer. En Himoinsa HSM-505 T5 501 kVA-401 kW med effekt på hele 550 kVA. Den anden nyanskaffelse er en Himoinsa HFW-200 T5, som med 200 kVA placerer sig midt i feltet på i alt 18 forskellige Himoinsa industri-generatorer. 


Nemt at bestille

”De to nye Himoinsa’er kører på hver deres anlæg og otte-ni timer hver dag. Den mindste af dem forsyner et sortereanlæg, mens den store HSM-505 T5 501 kVA-401 kW leverer strøm til et vaskeanlæg med knuser. Med de to har vi nu syv Himoinsa-generatorer. De er støjsvage, og det passer perfekt i vores strategi om, at vi skal tage hensyn til vores naboer”, fortæller Kim W. Østergaard.

Produktionschefen erkender blankt, at han ikke overanstrenger sig, når han bestiller nyt til generator-flåden.

”Jeg ringer til Himoinsa-salgschef Kim Møller hos Stemas og fortæller ham, at jeg skal have en generator, som jeg plejer. Så finder han ud af resten. Vi har en rigtig god dialog med Stemas-folkene, som véd, hvad de taler om. Kim Møller kender vores anlæg og véd, hvad de skal præstere. Så leverer han de generatorer, der passer til opgaverne. Når det er muligt, køber vi helst Himoinsa med Scania-motorer, og så sørger vi i øvrigt for, at generatorerne får regelmæssig service. Så véd vi, at de kører”, siger Kim W. Østergaard.

”Stort set alle Roskilde Sten & Grus’ generatorer er nu Himoinsa, og vi har et godt samarbejde om løbende at opdatere flåden til de mest miljørigtige, støjsvage og økonomiske modeller. Stemas sørger også for at holde alle generatorerne optimalt kørende. Derfor har Kim W. Østergaard også en tæt kontakt til vores værkfører, Dennis Grundtvig, om den løbende service og vedligehold”, siger salgschef Kim Møller hos Stemas. 


Billedtekster:


1.

Produktionschef Kim W. Østergaard ved den nye Himoinsa HSM-505 T5 501 kVA-401 kW, som forsyner et vaskeanlæg og en knuser.


2.

Ydelsen er høj, men støjniveauet og dieselforbruget lavt i den nye Himoinsa HSM-505 T5 501 kVA-401 kW-generator hos Roskilde Sten & Grus.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame