Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

CBI Danmark føjer Hunton træfiberisolering til kurven

8. sep. 2020 | Indrykket af CBI Danmark A/S

Nordisk samarbejde

Del artiklen:

CBI står for Cellulose Baseret Isolering, og navnet kommer af, at virksomheden siden 2009 har været leverandør af Isocell papirisolering, som er et cellulose-baseret produkt. Et produkt, hvor efterspørgslen bliver større og større år for år. Det samme er tilfældet for træfiberisolering, som også benytter biprodukter fra tømmerstokken. Norske Hunton Fiber og CBI Danmark ser derfor synergier ved et samarbejde.

Et naturligt valg

Det falder direktør Per K. Thomsen meget naturligt at indgå et samarbejde med Hunton om - gennem det danske selskab Dansk Træfiberisolering - at blive dansk forhandler af deres træfiber granulat og batts: ”Det spiller rigtigt godt sammen med vores andre produkter, og det giver god mening at kunne tilbyde vores kunder hele paletten. Samtidigt har vi ekspertisen til disse materialer i virksomheden. Vi har en flok engagerede og passionerede medarbejdere, som er specialister i cellulose-baseret isolering og klimaskærmen i det hele taget - vi har både den tekniske viden og salgskapaciteten i huset. Folk vil gerne bygge bæredygtigt med så lavt et CO2 aftryk som muligt; og her er der brug for professionel vejledning, dokumentationer og beregninger. Alt sammen noget, vi tilbyder, så man er tryg ved, at alle forskrifter og standarder overholdes.”


Huntons administrerende direktør, Arne Jebsen, er glad for det nye samarbejde: ”Hunton og vores datterselskab DTI ser samarbejdet med CBI Danmark som meget positivt, og det vil styrke vores position i Danmark. CBI har stærke kompetencer og stor erfaring indenfor vores produktområde; og ikke mindst et stort netværk af isolatører. Vi ser frem til, at vi i fællesskab skal udvikle det danske marked endnu mere med bæredygtige produkter, hvor træ er udgangspunktet”

Dag til dag-levering

CBI Danmark er lagerførende i Hunton Nativo granulat til indblæsning og Hunton Nativo træfiber batts i 45, 70, 95 og 145 mm. Derudover kan andre Hunton produkter leveres ved forespørgsel. 

”En stor fordel er, at vi kan levere vores lagervarer dag til dag til de danske trælaster og dermed sikre tilgængeligheden for håndværkerne,” siger Per K. Thomsen, der allerede har sendt de første paller træfiber ud til byggebranchen. ”Og jeg glæder mig til at sende endnu flere afsted,” afslutter en tilfreds direktør, der ser frem til et godt samarbejde med norske Hunton.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame