Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Totalgruppen går i sort med ny Komatsu læssemaskine

16. okt. 2020 | Indrykket af Scantruck A/S

Det sjællandske entreprenørfirma fik leveret sin nye Komatsu WA380-8 fra Scantruck i sin profilfarve.

Del artiklen:

Ambitionerne fejler ikke noget hos Totalgruppen ApS i Ringsted. Virksomheden er en af Midtsjællands førende entreprenørvirksomheder inden for nedrivning, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejde, og de arbejder på at få tilladelse til at omdanne deres hjemlige entreprenørplads med maskiner og materialer til en miljø- og genbrugsplads.

En sådan tilladelse afhænger af det lokale demokrati, men Totalgruppen har allerede forberedt sig med indkøbet af en Komatsu WA380-8 gummihjulslæsser. Den cirka 20 tons tunge maskine blev leveret i februar i år som en direkte afløser for den daværende læsser, og selv om den "kun" har en 5.000 kvm. entreprenørplads som sin primære arbejdsplads, lever den fuldt ud op til forventningerne.

- Indtil der kommer en afklaring på vores udviklingsplaner, er Komatsu'en den praktiske maskine på entreprenørpladsen, hvor den håndterer de forskellige materialer. Den indgår fint i samarbejde med vores øvrige maskinpark, og vi anvender den også til jordsortering, knusning af brokker/beton/asfalt og have/park-affald på diverse større pladser samt egen plads, fortæller Palle Gade, ejer og direktør i Totalgruppen ApS.

 

Tre krav

Ved leveringen havde maskinen 37 timer på tælleren. De fleste af dem havde Totalgruppen selv påført under et testforløb med maskinen i sensommeren.

- Med Komatsu WA380-8 er vi gået en størrelse op. Det har øget vores kapacitet, så det har været det rigtige valg, men det var ikke engang mig selv, men en af mine medarbejdere, som sagde god for Komatsu'en ved testkørslen, griner Palle Gade.

Selv om det var begrænset, hvad han selv kørte med maskinen inden bestillingen, så var beslutningen om investeringen helt og holdent hans som direktør, og i den forbindelse havde han tre krav, som skulle opfyldes udover den allerede brede udstyrspakke, den kom med.

- For det første skulle den have CDC styring. Dernæst skulle den have indbygget vægt, og sidst, men ikke mindst, skulle den males sort, så den passer i vores profilfarve. Scantruck leverede som aftalt på alle tre punkter, siger en tilfreds Palle Gade.

Maskinen var i forvejen udstyret med blandt andet centralsmøring, hurtigskifte, luftaffjedret sæde med varme og ventilation, bomaffjedring, automatisk skovlopretning, fuld bagskærm, vendbar ventilatorvinge, kamera foran i skiftet, ekstra kontravægt på 500 kg samt Komtrax overvågning.

 

Rene ord for pengene

Med en placering tæt på motorvejen ved Ringsted kan Totalgruppens 35 medarbejdere - snart 40 - hurtigt komme rundt på hele Sjælland. Pt. er det projekter i særligt København og Nordsjælland, der fylder i kalenderen.

Blot få hundrede meter fra Totalgruppen ligger Scantrucks sjællandske afdeling, hvilket Palle Gade ser som en gevinst for begge parter.

- Vi er gode naboer, og det går begge veje. De har selvfølgelig nemmere ved at lokke mig over for at se på nye maskiner, og omvendt har jeg ikke langt, hvis der er noget ved en maskine fra dem, jeg ikke er tilfreds med. Grundlæggende har vi en god kemi, og Scantruck leverer den aftalte service hver gang på vores øvrige maskiner fra dem, så der var intet, der talte imod et fortsat samarbejde. Det er også et spørgsmål om, hvilke maskinmærker man hælder til, og her er Komatsu også et meget stærkt brand, siger Palle Gade, som prioriterer god service og driftssikkerhed højest ved køb af nye maskiner.

- Jeg vil kende mine omkostninger på maskinen i dens tid hos mig. Med Scantruck er der rene ord for pengene, og jeg kan rigtig godt lide deres koncept.

 

Ekstra tyverisikring

I overvågningssystemet Komtrax er tyverisikring en indbygget funktion. Ikke desto mindre er Totalgruppen ekstra dækket ind mod tyveri på grund af maskinernes sorte profilfarve, mener Palle Gade.

- I de sidste 2-3 år har vi købt maskiner og biler i sort farve med hvid skrift. Sort og hvid går altid godt sammen, og det viser rene linjer, et ensartet udtryk, systematik og ordentlighed. Det afspejler på den måde også det arbejde, vi udfører. Samtidig vækker den sorte farve opsigt, og det er ikke bare lige at male maskinen om, hvis man stjæler den, siger Palle Gade.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame