Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ny mand i Kastbjerg!

11. nov. 2020 | Indrykket af Ib E. Mortensen AS

Peter Holm er pr. 1. november 2020 tiltrådt hos Ib E. Mortensen AS

Del artiklen:

Peter Holm er ansat som maskinhandler med ansvar for salg og den daglige drift i samarbejde med ejerne, Leo & Ilse Thomsen.

Ib E. Mortensen AS i Kastbjerg, har de seneste år oplevet øget aktivitet og fremgang. Rendegravere har i mange år været firmaets kernekompetence – og det er det også stadig. Den positive fremgang ses dog særligt i kraft af importen og salget af det italienske minigravermærke Eurocomach – de 1 til 10 tons tunge minigravere er for alvor slået igennem på det danske marked.

Både den øgede aktivitet og et ønske om at stå stærkere fremover har ført til ansættelsen af Peter Holm.

Peter skal være med til at styrke salgsindsatsen - herunder også support til virksomhedens landsdækkende Eurocomach forhandlernetværk.

Peter skal med sin brede erfaring fra maskinhandlerbranchen også arbejde med udvikling af organisationen samt udvikling af bl.a. nye eftermarkedskoncepter.

Peter har en solid baggrund i maskinhandlerbranchen og kommer senest fra en stilling hos HCP som salgsansvarlig af Deutz-Fahr i Danmark. 

Teamet i Kastbjerg hilser med glæde Peter velkommen og ser frem til at tage de næste skridt i udviklingen af den 53 år gamle maskinhandel i Kastbjerg.

Peter træffes på 40420388 og peter@iem.dk


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame