Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

"Den passer perfekt på en trailer, og så er den uden bagende"

25. mar. 2021 | Indrykket af Maskiner A/S

Specielt tilpasset og masser af udstyr - læs maskinførerens vurdering

Del artiklen:

Følg Maskiner A/S her 


På en ny udstykning i Skovlund, en solrig forårsdag, knokler 3 mand stærk, for at nå deres deadline, for aflevering af færdigstøbt fundament.

Der skulle have været leveret beton fra morgenstunden, men grundet en punktering, blev afleveringstidspunktet skubbet nogle timer.

Dog er humøret stadig højt hos folkene fra Entreprenørfirmaet Henrik Blomgreen ApS, og de er klar til at klø på!


Entreprenør Henrik Blomgreen ApS er et Ølgod baseret entreprenørfirma. De beskæftiger sig med mange forskellige opgaver, men lige i øjeblikket, er det rigtig meget husbyggeri. Her står de for alt jord, kloak, støbning af fundamenter, afretning mm. og de har nok at se til, ca. 65 fundamenter blev der lavet i 2020. Medarbejderstyrken tæller 8 mand fast, og Henrik Blomgreen selv, og det er et rigtigt godt team, mener Henrik.


”Mange af folkene har jo været med i mange år. Da jeg solgte mit gamle firma i 2014 kom de naturligvis andre steder hen, men da jeg startede op igen i 2016 vendte mange af dem, tilbage igen. Vi kender hinanden godt og har arbejdet sammen gennem 10-17 år. Det betyder utroligt meget, for de skal jo være meget selvkørende rundt på de forskellige byggepladser vi arbejder på.” fortæller Henrik.

Henrik har handlet med os siden 2001 og har gennem årene købt omkring 15-20 maskiner både Schaeff og Terex maskiner.


I januar fik Blomgreen leveret en Yanmar ViO23, som er den nyeste minigraver i sortimentet. Den passer perfekt på en trailer, og så er den uden bagende. Præcis to vigtige argumenter til hvorfor han valgte netop denne. Dog er maskinen ikke standard. Der er faktisk tilrettet endel, så den ville komme til at passe perfekt til maskinfører Rune, der har haft frit valg til udstyr samt opbygning.

Rune fortæller at han bruger ca. 30 - 40 timer om ugen i maskinen, og derfor er det vigtigt at den er behagelig at arbejde med og sidde i.

Info om maskinen: 

Yanmar ViO 23 zero-tail minigraver

  • Egenvægt 2435 kg og gravedybde på 2450 mm
  • Den er blandt andet udstyret med engcon tiltrotator med ss10 styring og rotationscensor
  • Leica 2D maskinstyring
  • Centralsmøring
  • Extra LED lys
  • Tonede ruder

Så er der flyttet lidt med sæde og stænger, så den passer helt perfekt til netop Rune.  

Efter justeringer og udstyr, siger Rune, at maskinen bestemt lever op til forventningerne.


"Den kører rigtig godt i hydraulikken og den er hurtig på båndene.
Den passer godt på trailer, som gør den mere fleksibel at flytte rundt med, og så gør den manglende bagende, at jeg kan køre helt op ad sokler både inde og ude, uden at være opmærksom på, om maskinens bagende går imod sokler og vægge, når den krøjer " – fortæller Rune

Henrik og Rune er enige om, at både engcon og Leica 2D maskinstyring er uundværligt. Det sparer tit en mand og det effektiviserer virkeligt arbejdet. Der er både en økonomisk gevinst, samt at det letter arbejdet en hel del.


Da vi besøger Blomgreen for at snakke lidt om deres Yanmar ViO 23, har vi samtidigt en Yanmar ViO 12 minigraver med. Det er en af markedets mindste minigravere med joystickstyring.

Den skal de have på demo, men inden ugen er omme, har de besluttet sig for at købe den også. 


Det er altid godt og særdeles vigtigt som importør, at komme ud og tale med kunderne om deres erfaringer, særligt med nye maskinmodeller. På den måde bliver vi både klogere og kan arbejde på at få de helt rigtige opbygninger, direkte fra fabrikkerne.


Tillykke med de to nye Yanmar maskiner.


Se flere billeder af maskinerne og udstyr her 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame