Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Trimble Siteworks SE Starter Edition

29. apr. | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Ny software fra Trimble - Siteworks SE Starter Edition - forenklet version af Trimble Siteworks-softwaren

Del artiklen:

Trimble Siteworks SE-software er en forenklet version af Trimble Siteworks-softwaren, der er beregnet til brugere, der ikke har brug for alle funktioner, og som ønsker en basismodel til en lavere pris, der kun skal bruges til tilslutning til GNSS.

Farverig grafik, naturlige kommandoer og arbejdsmåder samt funktioner, som du nemt udforsker på egen hånd, gør Trimble Siteworks-softwaren intuitiv og brugervenlig, så både erfarne og nye brugere hurtigt kan komme i gang.

Effektiv software, fleksibel hardware

Trimble Siteworks SE-softwaren er ideel til entreprenører, der ønsker at bestemme deres position under et projekt, se skær/fyld-værdier for en designoverflade eller linje, eller visualisere konstruktionsmodeller i 3D. Brugere kan nemt måle funktionspunkter (ud over overfladepunkter), linjer og områder eller navigere til punkter, linjer og profiler samt oprette rapporter i pdf-format. I køretøjstilstand kan brugere registrere målinger med høj nøjagtighed på stejle skråninger fra et køretøj i bevægelse. Trimble Siteworks SE fås til en lang række hardwarekonfigurationer, der opfylder entreprenørvirksomhedernes forskellige forretningsbehov og budgetkrav.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame