Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ny Liebherr-dumper starter med international hæder

26. maj. 2021 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

TA 230 imponerer internationale eksperter og blev budt velkommen til verden med Red Dot Award

Del artiklen:

Liebherr har åbenlyst lavet et pletskud med lanceringen af den nye dumper i 30 tons klassen, TA 230 Litronic. Et internationalt ekspertpanel har budt dumperen velkommen til verden med den internationale designpris Red Dot Award for design af ypperste klasse. Det sker ganske kort tid efter en digital produktpræsentation, hvor den knækstyrede dumper blev afsløret for offentligheden for første gang.

Nu har den danske Liebherr-importør og -forhandler, Johs. Møllers Maskiner A/S, også budt TA 230 Litronic velkommen til Danmark. Det første eksemplar af den prisbelønnede maskine er ankommet og sendes straks ud til test-kørsel hos M. J. Eriksson A/S, som er landets største jord- og anlægsentreprenør.


Robust og kraftfuld

Juryen hos Red Dot Award var især begejstret for den nye maskines kombinationen af funktionalitet og design. TA 230 er oprindelig udviklet til at flytte jord og andre tunge materialer i minesektoren og til brug i større infrastrukturprojekter. Men den passer også eminent til for eksempel danske anlægsarbejder og grusgrave. Den er ekstremt robust og kraftfuld med styrke til at køre med maksimal last i kontinuerlig drift.


Foruden at fokusere på maksimal effektivitet og produktivitet, har Liebherrs maskindesignere optimeret forholdene i kabinen, som er helt nyudviklet. Kabinen har store panoramavinduer uden generende stolper og en kort, skrå motorhjelm. Det giver maskinføreren fuldt overblik over køre- og arbejdsområdet. 


Som en personbil

TA 230 byder også på en række features for maskinføreren, som blandt andet ikke får problemer med at finde plads til opbevaring af dit og dat. Kabinen har adskillige opbevaringsrum, holder til mobiltelefonen og USB-opladningsporte. Som standard er der luftaffjedret førersæde, og hele betjeningsdelen får design-specialisterne til at sammenligne det 24,6 tons tunge transportkøretøj med op til 28 tons i ladet med en personbil.


Styretøjet justerer sig i forhold til hastigheden, og det giver føreren mulighed for nem og præcis manøvrering ved lave hastigheder. LED-forlygter sikrer bedre synlighed og sikkerhed både for maskinføreren og personer i nærheden af maskinen. 


Den knækstyrede dumper føjer sig til Liebherrs stadig voksende serie af G8 – Generation 8 – entreprenørmaskiner, som også omfatter blandt andet dozere, gravemaskiner og gummihjulslæssere.


Gennemtestet

Hos Johs. Møllers Maskiner A/S har direktør Leif Rudebeck Petersen længe set frem til at modtage den nye dumper. I første omgang får importøren kun det eksemplar, som nu kører test hos M. J. Eriksson A/S. Maskinen kommer nemlig først officielt til salg fra næste årsskifte. Men han er ikke i tvivl om, at den vil leve op til forventningerne.


”TA 230 har været længe undervejs. Til gengæld tør jeg roligt sige, at den er gennemtestet i alle dele og funktioner. Liebherr byggede for tre år siden et nyt testcenter specielt for den nye dumper, og her er den blevet udsat for alle tænkelige prøvelser kontinuerligt. Den er bygget til det europæiske marked og passer fint til danske forhold”, siger Leif Rudebeck Petersen. 


Billedtekster:

1.

Første eksemplar af den nye, prisbelønnede Liebherr-dumper TA 230, er ankommet til Johs. Møllers Maskiner i Danmark.

2.

Danmarks første Liebherr TA 230 klar til at blive sendt på test-arbejde hos Danmarks største jord- og anlægsentreprenør, M. J. Eriksson A/S.

3.

TA 230 startede sin tilværelse med at blive belønnet med Red Dot Award for fremragende design og funktionalitet. Nu er den vel ankommet til den danske importør og forhandler, Johs. Møllers Maskiner. 

4.

Den nyudviklede og rummelige førerkabine sikrer maskinføreren optimal udsigt og tillige en komfort, der får design-eksperterne til at sammenligne maskinen med en personbil.


5.

Faxe Kommunes borgmester, Ole Vive, kiggede forleden ind hos JMM Group for at se det nye sjællandske domicil i Rønnede. Samtidig blev han en af de første til også at se den nye Liebherr TA 230-dumper, som netop var ankommet. Direktør Leif Rudebeck Petersen (til venstre) fortalte borgmesteren om både virksomheden og dumperen.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame