Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

GSV rækker højt med nyt udviklingsområde

24. jun. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Sennebogen-kraner køres på plads i udlejningssortimentet af store maskiner

Del artiklen:

Danmarks største udlejer af maskiner og materiel, GSV Materieludlejning A/S, både stræber og rækker højt med sit nye udviklingsområde. Teleskopkraner i forskellige størrelser efterspørges til forskellige typer opgaver, og derfor har GSV indlemmet grønne Sennebogen-kraner i udlejningsflåden.

”Vi har fundet et nyt udviklingsområde, som passer rigtig godt til vores kernegruppe af kunder. Mange har behov for vibrering til spunsning, nogle skal bruge en teleskopkran til at hejse jordkasser op, andre anvender en kran i forbindelse med tunelleringsopgaver. Og så har vi også forespørgsler på kraner til andre opgaver, blandt andet ved havnebyggerier”, fortæller salgsdirektør Claus Poulsen hos GSV.

I øjeblikket har Entreprenørfirmaet Østergaard en Sennebogen 653R fra GSV stationeret i Fredericia, hvor den tager de tunge løft af betonrør til et stort tunelleringsprojekt. Fredericia Spildevand og Energi A/S vil klimasikre hele Fredericia Kommunes kloaksystem, og det omfatter blandt andet gennempresning af kloakrør under Indre Ringvej centralt i byen. 


Tilfreds kranfører

Det er kranfører Thomas Seier fra firmaet Jysk Kranvikar Service, der bemander den nye 653R. Den er blandt de første Sennebogen, som Scantruck A/S har sendt ud, siden maskinfirmaet i Skive i februar blev dansk importør af det velestimerede tyske mærke. 

”Jysk Kranvikar Service har adresse i Glamsbjerg på Fyn. Men firmaet startede i Jylland og har holdt fast i det oprindelige navn. Jysk Kranvikar Service udlejer kranførere til alle typer kraner. Nu er det så en ny Sennebogen, jeg sidder i, og det har jeg det rigtig fint med. Den er helt ideel til arbejde midt i byen, som her i Fredericia”, siger Thomas Seier. 

”Maskinen fylder ikke meget i forhold til, hvis man skulle have en mobilkran op at stå, og så er den jo hurtig at flytte. Det er praktisk, at den ikke bare har fast position, hvor den nu bliver stillet, men selv kan køre rundt på larvebåndene”, forklarer den erfarne kranfører. 


Både større og mindre

Det er da også efterspørgsel på netop den type maskiner, der har sendt den nye Sennebogen ind i produktprogrammet hos GSV Materieludlejning. Teleskopkranen 653R kan løfte sin egen vægt. Den vejer 50,2 tons og har en løftekapacitet på 50 tons. Løftehøjden er op til 43 meter.

”653R er en stor maskine, men vi kigger også efter både større og mindre Sennebogen-modeller. Vi har faktisk allerede den lidt mindre 633R med løftekapacitet på 30 tons og løftehøjde på 38,2 meter, og også den mindre mobilkran på hjul Sennebogen 613M, som kan løfte op til 16 tons og har en løftehøjde på 24 meter”, fortæller Claus Poulsen. 

”Vi har tidligere lejet teleskopkraner i udlandet til gen-udlejning, når vi har fået forespørgsler fra kunder. Nu kan vi selv levere, og det er naturligvis en stor fordel. Ikke mindst med hensyn til transport af de ganske store maskiner. Vi sparer udgiften til at hente en leje-kran hjem fra Tyskland eller Holland for at leje den ud til en danske entreprenør, og det er selvfølgelig win-win for både GSV og kunden”, forklarer salgsdirektør Claus Poulsen.

Foruden teleskopkraner både på bælter og hjul og med løftekapacitet fra 16 til 130 tons, har Scantruck også såvel bæltekraner som heavy duty cycle-kraner og havne-mobilkraner fra Sennebogen.


Billedtekster:

1. 50 tons Sennebogen på arbejde ved et trafikeret lyskryds midt i Fredericia. Teleskopkranen fylder ikke meget og generer ikke trafikken.

2. Kranfører Thomas Seier fra Jysk Kranvikar Service behøver ikke at sidde i Sennebogen-kranens ellers komfortable kabine. Han kan også styre samtlige funktioner med fjernkontrollen.

3. Et af de godt otte tons tunge IBF-betonrør på vej. Sennebogen-kranen løfter rørene ned i dybet, hvor de presses under Indre Ringvej.

4. Sennebogen 653R i aktion i Fredericia. Den kan løfte 50 tons, og når teleskoparmen er i yderste position, har maskinen en løftehøjde på 43 meter.  

5. GSV, Sennebogen og Østergaard udgør et stærkt trekløver på job i Fredericia. 



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame