Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Mange visioner for nye Manitou-teleskoplæssere

7. jul. | Indrykket af Scantruck A/S

Scantruck klar med helt nye rotationsteleskoplæssere med omfattende forandringer og forbedringer

Del artiklen:

Det mere end skinner igennem, at verdens førende producent af teleskoplæssere er fransk. Manitou er barslet med nye produktlinjer på alle områder, og ikke mindst sortimentet af nye MRT-rotationsteleskoplæssere er lidt af en ny fransk revolution. Visionerne er mange og store hos Manitou, som ganske sigende har døbt de nye, roterende serier – Vision.

”Vi har fået både en ”Vision” i standard-version og en ”Vision +”. Alle de nye MRT-maskiner er grundlæggende Vision-modeller. Vision + er de store af maskinerne, og her har visionerne hos konstruktører og designere virkelig været store. Vision +-modellerne er nu som standard spækket med masser af udstyr”, fortæller markedschef Dennis Faurby hos Scantruck, som er dansk importør og forhandler af Manitou.

360 grader-maskinerne fås med løftehøjde op til 35 meter og løftekapacitet til syv tons. Vision + har fem basismodeller. Tre af dem har op til seks tons kapacitet, nemlig MRT 2260, MRT 2660 og MRT 3060 med løftehøjder på henholdsvis 22, 26 og 30 meter. I den helt høje ende ligger kraftkarlene MRT 2570 og MRT 3570, hver med mulighed for at løfte op til syv tons og løftehøjder på 25 og 35 meter.


Elektrisk med bi-energy

”Aircondition er standard i Vision + maskinerne, som også er forberedt for at kunne køre elektrisk med Manitou bi-energy systemet. I kabinen har maskinføreren fået en meget større skærm at manøvrere på, og den er i øvrigt integreret i armlænet, så skærmen følger sædets bevægelser”, siger Dennis Faurby. 

Maskinernes joysticks er helt nyudviklede, og på listen over standardfeatures er også oliefyr med timer.

En special detalje ved de nye Vision + vil helt sikkert blive bemærket: Sikkerheden ved op- og nedstigning er i den grad optimeret ved, at det nu er muligt at entre eller forlade teleskoplæsseren til alle fire sider. Manitou har lavet easystep-adgang, så det er ligegyldigt, hvordan kabinen vender i forhold til undervognen. Der vil altid være en trappe at gå op og ned ad. 

Alle modeller har i øvrigt elektronisk affjedring på hele undervognen.

”Serien af Vision + modeller er særdeles interessant for det danske marked, fordi der helt klart sælges flest luksusmaskiner”, siger markedschef Dennis Faurby.


Også construction

Manitou har ikke ladet det blive ved MRT-rotationsmaskinerne. I serien af construction-maskiner er kommet de to nye kompaktmaskiner MT 730H og MT 930H på syv og ni meter. Begge er knap to meter både i bredden og højden og måler totalt 4,68 meter i længden. 

”Der er tale om små hydrostatmaskiner med store kræfter. Ni-meter maskinen vil i øvrigt kunne fås med kurv med fjernbetjening fra 2022”, afslører markedschefen.


Den hidtil mindste

Men det kan blive mindre og endnu mere kompakt. Manitou kommer også med den hidtil mindste teleskoplæsser i skikkelse af en Manitou ULM, hvor betegnelsen står for Ultra Light Manitou. Der er tale om en letvægts ultra-kompakt teleskoplæsser med totalvægt på højst 2600 kg. 

Med bredde på 1,5 meter og en samlet højde på 1,9 meter er maskinen er lige til at rulle op på en 3,5 tons standard-trailer. På trods af den beskedne størrelse og den lave vægt, har maskinen alle de sædvanlige funktioner, inklusive firehjulstræk og -styring. 

”Vi kender endnu ikke det præcise tidspunkt for, hvornår Manitou ULM kommer til Danmark. Vi forventer at kunne bestille maskinerne inden årets udgang og kan se frem til levering i 2022”, fortæller markedschef Dennis Faurby hos Scantruck A/S.


Billedtekster:

1. Høj løftekapacitet og -højde kendetegner Manitou-teleskoplæsserne. Her er det rotationslæsseren MRT 2260 Vision +, der løfter tungt.

2. Manitou MRT 2260 Vision + med mandskabskurv gør det både nemt og sikkert at arbejde i højden.

3. Teleskoplæsserne i MT-serien vil ofte blive anvendt til at løfte højt og tungt. Men en MT 930H kan også fint tage en tørn med jordflytning.

4. MT930 har en rækkevidde på ni meter, som er til god nytte i mange situationer, når der skal flyttes materialer af den ene eller anden art.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame