Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Forhandler-forventninger til nye Wacker Neuson-dumpere

7. jul. 2021 | Indrykket af Stemas A/S

Stemas har mærket stor interesse for hele spektret af dumpere – nu er to nye kommet til i den høje ende

Del artiklen:

Næppe havde Stemas A/S som endnu ret ny Wacker Neuson-importør og -forhandler fået lagt to nye hjuldumpere på produktlisten, før salgskonsulent Jens Andersen kunne forberede leveringen af de første. Og meget tyder på, at de to nye godt kan gå hen og blive et par populære maskiner hos både store og mindre entreprenører, vurderer han.

”Wacker Neusons nye seks-tons maskine DW60 er straks røget på ønskesedlen hos en del beton-entreprenører. Størrelsen er ideel, og vi har store forventninger til både den og den tre tons tungere DW90. Begge dumpere holder den høje kvalitet, men er samtidig særdeles konkurrencedygtige, når der skal sammenlignes priser”, fortæller Jens Andersen.


Drejetip

Begge dumpere lever naturligvis fuldt op til Stage V-emissionskravene. Som standard leveres de med fronttippelad, men DW60 kan tillige fås med drejetippelad, som kan drejes trinløst 180 grader. Dermed bliver det nemt at læsse materiale på også fra siden. En vigtig egenskab, når der arbejdes i snævre omgivelser samt ved fyldning af udgravninger.

Knækled er med til at optimere de terrængående egenskaber for både DW60 og DW90, og hydrostatisk firehjulstræk gør dem nemme at køre. Den enkle betjening i kombination med robust konstruktion giver Jens Andersen og hans sælger-kolleger hos Stemas forventning om, at mange nye Wacker Neuson-dumpere vil finde på plads hos udlejningsvirksomheder og hos entreprenører med vekslende maskinførere. 

Blandt bekvemmeligheder, der gør det nemt at være dumperfører, er også en fjederakkumulator-parkeringsbremse. Den aktiveres automatisk, når motoren slukkes. Det skaber naturligvis øget sikkerhed på byggepladsen.


Bredt dumperprogram

Med DW60 og DW90 har Wacker Neuson, og dermed også Stemas, ti hjuldumpere, syv bånddumpere og tre såkaldte Dual View-modeller på menuen. Dual Vies-dumperne er også hjuldumpere, men med mulighed for at dreje hele førerplatformen med både sæde og betjeningspanel 180 grader. Dermed kan man altid køre forlæns – også når man ”den anden vej”. En finurlighed, der også er med til at øge både effektiviteten og sikkerheden.

Foruden de konventionelle maskiner, har Wacker Neuson også taget hul på et el-program med i første omgang to dumpere i zero emission-serien.


Billedtekster:

1.

Stemas-salgskonsulent Jens Andersen (til venstre) har afleveret den første nye Wacker Neuson DW60 dumper til virksomheden Teqton, som har specialiseret sig i alle typer betongulve. Byggeleder Jannik Hansen tog imod den nye maskine.


2.

Ny ni-tons Wacker Neuson, der lyder betegnelsen DW90. Stemas er i øjeblikket i gang med kundetilpasning af den første dumper, der er solgt.


3.

Den mindste af de to nye Wacker Neuson-dumpere, DW60, har en nyttelast på seks tons. Ligesom den større DW90 leveres den som standard med fronttippelad, men kan også fås med drejetippelad.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame