Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Wacker Neuson samler al komprimering i nybyggeri

16. aug. | Indrykket af Stemas A/S

Store forventninger hos Stemas til stort logistikcenter til komprimeringsgrej

Del artiklen:

Maskinkæmpen Wacker Neuson samler nu al produktion og logistik for virksomhedens omfattende program af komprimeringsmateriel på én adresse. Et stort nybyggeri kommer fremover til at rumme alt fra udvikling til produktion af både maskiner og reservedele i et nyt logistikcenter i Reichertshofen 60 kilometer nord for München. 

Det sker ud fra devisen, at når leveringen af komprimeringsmateriel til kunderne skal være hurtigere og mere effektiv, så kan man passende starte med at komprimere logistikken. 

Wacker Neuson-fabrikken i Reichertshofen er i forvejen kompetencecentret for Wacker Neusons komprimeringsmateriel. Nu samles funktionerne her, og det giver hurtigere håndtering på alle parametre. Fremover kommer lager og logistik til at ligge i direkte tilknytning til produktionen af vibrationsplader, stampere og Wacker Neusons øvrige materiel til komprimering af beton og jord.

Projektet skaber glæde og store forventninger hos den danske Wacker Neuson-importør, Stemas A/S

Tryghed og sikkerhed

”Det er så moderne med outsourcing af alt muligt, men det er ikke altid en fordel. Nogle af de store maskinproducenter lader eksterne lagerhoteller tage sig af leveringen af både maskiner og reservedele. Det ville være med risiko for, at stampere og vibrationsplader skulle håndteres sammen med kartoffelskrællere, cykelpumper og standerlamper. Vi er glade for, at Wacker Neuson har valgt selv at tage hånd om sine produkter”, siger direktør Robert Kjærgaard hos Stemas.

”Det nye kompetencecenter sikrer en kortere vej mellem udvikling, produktion, lager og transport fra fabrikken til os. Det kan kun blive en fordel for os og ikke mindst vores kunder. Tingene håndteres af fagfolk med et forhold til produkterne. Det giver tryghed og sikkerhed for, at vi får de rigtige maskiner og dele hurtigst muligt”, siger Robert Kjærgaard.

Nybyggeriet i Reichertshofen kommer til at bestå af en 12 meter høj og 10.000 kvadratmeter stor hal. Her bliver plads til reoler, plukkearealer og kontorer, samt et fuldautomatisk high-bay lager. Hurtig transport til og fra det nye logistikcenter sikres via 18 sluser til lastbiler. 

Ifølge planen kan Wacker Neuson-folkene rykke ind i de nye logistik-faciliteter i sommeren 2022. 


Billedtekst:


Det var noget af begivenhed i Reichertshofen, da spaderne forleden blev stukket i jorden til byggeriet af Wacker Neusons nye logistikcenter. Byens borgmester og andre lokale spidser svingede graveredskaberne sammen med Wacker Neusons administrerende direktør Stefan Pfetsch – nummer 5 fra venstre.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame