Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Deltag på IKT-leder uddannelsen™ - Styrk dine kompetencer, dit netværk og dit CV!

17. aug. | Indrykket af RIB A/S

Lige siden IKT-bekendtgørelserne i 2013 fastslog, at der skal anvendes IKT-værktøjer- og processer på alle offentlige byggerier...

Del artiklen:

Lige siden IKT-bekendtgørelserne i 2013 fastslog, at der skal anvendes IKT-værktøjer- og processer på alle offentlige byggerier over visse beløbsgrænser, har anvendelsen af IKT været en central del af byggebranchen. 


Med indtrædelsen af IKT i byggeriet dukkede også en ny vigtig rolle op: IKT-lederen. Det er præcis den rolle, som IKT-leder uddannelsen™ hos Byggeriets Ledelsescenter ruster dig til, så du kan udøve effektiv og slagkraftig IKT-ledelse!


Men hvad er IKT egentlig?

IKT begrebet er mest udbredt og anvendt inden for den offentlige sektor i Danmark og i udlandet. Dog har den private sektor også fået øjnene op for vigtigheden af IKT. Helt konkret står IKT for 'informations- og kommunikationsteknologi', men IKT er egentlig en udvidet betegnelse, som omfatter mange relaterede begreber, såsom:

  • IKT-krav
  • IKT-aftaler
  • IKT-ydelser
  • IKT-specifikationer
  • IKT-bekendtgørelserne
  • Osv…

Formålet med IKT er at skabe en lettere og mere flydende anvendelse af IKT i bygge, og renoverings-, drifts- og vedligeholdelsesopgaver i både den offentlige og private sektor og i støttede byggerier.

Bliv uddannet IKT-leder hos byggeriets Ledelsescenter på blot 3 dage!

IKT-leder uddannelsen hos BLC er Danmarks mest anerkendte og søgte certifikatgivende uddannelse på blot 3 dage, som klæder dig på til, at kunne manøvre og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Herunder, bliver du klædt på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav.

Derudover, kommer vi også ind på de nye AB18, ABR18 samt YBL18, og konkretiserer, hvilke konsekvenser det har for dig som IKT leder, for bygherren og ikke mindst alle projektets parter!

Næste hold afholdes den 20. - 22. september 2021 online kl. 08.00 - 16.00.


Læs mere og tilmeld dig IKT-leder uddannelsen™ her.  


Tilmeld dig vores nyhedsbrev.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame