Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Deltag på DTB-uddannelsen™ hos Byggeriets Ledelsescenter og styrk dine kompetencer!

18. aug. | Indrykket af RIB A/S

Deltag på DTB-uddannelsen™ hos Byggeriets Ledelsescenter og styrk dine kompetencer!

Del artiklen:

I byggeriets verden har det aldrig været vigtigere end nogensinde før at kunne øge sin digitalisering. I byggeriets branche er det blevet en central del at gøre brug af digitale værktøjer. Alt dette, så man kan få en stærkere og mere effektiv arbejdsgang i hverdagen!


Derfor tilbyder Byggeriets Ledelsescenter uddannelsen Digital Transformation og Byggeteknologi ™. Med denne spændende uddannelse, kan kursister få de rette værktøjer og perspektiver til netop at imødekomme den digitale transformation i byggebranchen.

Uddannelse er på blot 3 dage, hvor der stilles skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen, og hvordan de kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

Med uddannelsen fra Byggeriets Ledelsescenter, kan du få styrket din viden inden for nye teknologiske muligheder, Build 4.0, Data, processer mv. og ikke mindst lære hvordan og hvornår du kan udnytte teknologien til bedre projekt- og virksomhedsstyring!


Formålet er, at give dig som leder et nyt ledelsesfokus- og sprog, så du selv kan lede en virksomheds digitale omstilling!


Næste hold er den 22-24. november 2021, tilmeld dig her


Eller læs mere om uddannelsen her.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame